Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Olm herkesin şu an mı haberi oldu birbirindenn
Yok ben herkesi biliyordum ilk günden beri de her geçen gün yeni yeni adamlar türeyince olaylar patlak verdi yoksa biz salihe 1 atmışız 2 atmışız benlik sorun yok ben ona para verirken bile karşılıksız attim ama milleten borc almis adamlar 20 gündür bekliyor durumları olmamasına rağmen bide bugün baktım salihe dm de atılmiyor kapamış dm yi ee haliylen millet ne oluyor diye sorguluyor

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,349
13,417
113
Yok ben herkesi biliyordum ilk günden beri de her geçen gün yeni yeni adamlar türeyince olaylar patlak verdi yoksa biz salihe 1 atmışız 2 atmışız benlik sorun yok ben ona para verirken bile karşılıksız attim ama milleten borc almis adamlar 20 gündür bekliyor durumları olmamasına rağmen bide bugün baktım salihe dm de atılmiyor kapamış dm yi ee haliylen millet ne oluyor diye sorguluyor
Aradımda uyuyor herhalde vardır illa bir izahatı

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,349
13,417
113
ben sizin destekçinizim dediğiniz gibiyse verdiği 40knın acısını sizden çıkarmış olabilir
Benim kimseden alacağım yok dost 3 kere sağlam dolandırıldıktan sonra mezardan babam çıksa forumda borç 10 tl vermem roll parası şans parası atarım alırımda o kadar kanka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...