- 5,740
- 5,635
- 113
bunların olayı bu galiba gizli laf sokuyolar anlamıyoruzAga bu adam hepinizden aynı anda mı aldı bu miktarı belli olmayan paraları
Bişey var ama çözemedim
bunların olayı bu galiba gizli laf sokuyolar anlamıyoruzAga bu adam hepinizden aynı anda mı aldı bu miktarı belli olmayan paraları
Bişey var ama çözemedim
Arayım salihi dur bakalımKonu sahibi birilerinden birseyelr almis iste millete veryansın ediyor haklı olarak neden bize gün verip günü geldiğinde geri dönüş yapmıyor diye
3 hafta mı iyi sabretmişsinvalla benım 130k borcum oldugu halde gıttım iyilik yaptım 3 hafta olacak
umarım burda kendısıne yapılan saygısızlığı gelıp bıze yapmamıstır
Para alınmış ve söz verildiği tarihte ödenmemiş belli ki. Ve 1 kişi değil. Aşağı yukarı aynı tarihlerde herkesi yoklamış heraldebunların olayı bu galiba gizli laf sokuyolar anlamıyoruz
İş ahlakı budur işteCade Cunningham (Detroit) OUT
Ara sole dost suan uyuyordur kesin de sen yarina bi konus onlan çok kişiden borc almis adamlara gün belirtmiş geri dönüş yapmamışArayım salihi dur bakalım
işi vardır gelir öderPara alınmış ve söz verildiği tarihte ödenmemiş belli ki. Ve 1 kişi değil. Aşağı yukarı aynı tarihlerde herkesi yoklamış heralde
Aga yanlış anlamada bizlik bisi yoksa susmaliyiz bu konu hakkında diye düşünüyorumPara alınmış ve söz verildiği tarihte ödenmemiş belli ki. Ve 1 kişi değil. Aşağı yukarı aynı tarihlerde herkesi yoklamış heralde
Bana izin vermediniz ki yoksa ben ilk gun konusacaktimvalla benım 130k borcum oldugu halde gıttım iyilik yaptım 3 hafta olacak
umarım burda kendısıne yapılan saygısızlığı gelıp bıze yapmamıstır
belki varAga yanlış anlamada bizlik bisi yoksa susmaliyiz bu konu hakkında diye düşünüyorum
Umarım öyledir ama bu geceden sonra dönse de bu konu eskisi gibi olmayacak belli ki. İş buralara gelmemiliydiişi vardır gelir öder
Olm herkesin şu an mı haberi oldu birbirindennAra sole dost suan uyuyordur kesin de sen yarina bi konus onlan çok kişiden borc almis adamlara gün belirtmiş geri dönüş yapmamış
belki araba çarptı belki yolda bıçaklandı bilemezsin kiUmarım öyledir ama bu geceden sonra dönse de bu konu eskisi gibi olmayacak belli ki. İş buralara gelmemiliydi
Haklısın kanka doğru diyorsunAga yanlış anlamada bizlik bisi yoksa susmaliyiz bu konu hakkında diye düşünüyorum
Sana demedim zaten senin varsa konuşabilirsin Ahmetin yok dediği için dedim zatenbelki var
Ya elbette öyle. Ben başka bişeyden bahsediyorum. Burda açık açık yazılacak hale gelmeseydi keşke konu onu diyorum. Yoksa elbet açıklamasını yaparbelki araba çarptı belki yolda bıçaklandı bilemezsin ki
sen çok tersliyon beni yada üslubun bana öyle geliyo tamam cityi yenersiniz az rahatlaSana demedim zaten senin varsa konuşabilirsin Ahmetin yok dediği için dedim zaten
Dur olum alevlendirme insanları 2 makara yapcan diyeİsmi de degismis alla alla