- 15,893
- 14,605
- 113
Galatasaray öldü sanarsın tabutuna çivi çakar , ölüm kalım maçına çıkacaz umarım ölmeyiz bol şans bizim takım
Wonnn be kankamPenaltı
Yok bize eklememişler zamanında hep yatırımları bok gibi sitelere yaptıksekabet1488
150 freebet eklemiş betco
Ben kaybettim isteyen baksın vardır belki
Allah kabul etsonlosers için akşam vakti
Kardesım adam dedıkı galıbıyete geldık bızı ezerlerBeyler atletico madrid'in maçı var galatasaray diye bir takımla oynuyor kg olabilir
Galatasaray hangi ülkenin takımıdır?losers için akşam vakti
GonullerınGalatasaray hangi ülkenin takımıdır?
A)- Türkiye B)- Fransa
DoğruGonullerın
yolsuzsun herhalde meto kardeş fazla göz önündesinGonullerın
Herdaımyolsuzsun herhalde meto kardeş fazla göz önündesin
Hakem faktoru kirmizi kart penalti vs olmadigi surecr atletico basarBakıyorum da herkes Atletico Madride oynuyor kimse Galatasaraya güvenmiyor
Cimbomun bugün kaybetme ihtimali trilyonda 0
En kötü berabere biter hakem faktörü kırmızı Kart penaltı vs gibi etkenler olmadığı sürece GS basar
yat aşşa doktorBakıyorum da herkes Atletico Madride oynuyor kimse Galatasaraya güvenmiyor
Cimbomun bugün kaybetme ihtimali trilyonda 0
En kötü berabere biter hakem faktörü kırmızı Kart penaltı vs gibi etkenler olmadığı sürece GS basar
Fenerbahçeden daha türk olduğunu biliyorum bu yeterGalatasaray hangi ülkenin takımıdır?
A)- Türkiye B)- Fransa
biraz tüylenince selamımızı almayıp beğenip geçen adam gibi adam kardeşim benimHerdaım
Sende yalanda varbiraz tüylenince selamımızı almayıp beğenip geçen adam gibi adam kardeşim benim