- 3,207
- 1,992
- 113
Sürpriz denıyım dedim 4 yerse hem kazanır hem eglenırım okamla olcak iş dsğilispanyada olsa olur derdım de içerde 4 yemez büyük ihtimal
iç sahada iyi oynuyorlar eksiklerin coğu döndü
Sürpriz denıyım dedim 4 yerse hem kazanır hem eglenırım okamla olcak iş dsğilispanyada olsa olur derdım de içerde 4 yemez büyük ihtimal
iç sahada iyi oynuyorlar eksiklerin coğu döndü
Spinler ne ödedi onu da yaz1kya verdi kodu 2 bet 75 spin diamond lfas
Sıkıldım@AllanSaintMaximin varsa kıyıda köşede bıraktığın 300 500 denesene şunu
0landık jokeri bekliyorumSpinler ne ödedi onu da yaz
Jojo kod atacak gel eski günleri yad et bizleSıkıldım
1 kat çevirip çekecem0landık jokeri bekliyorum
bastık baskete 7 dk 9 attı takım1 kat çevirip çekecem
7 dk spam attım bana mısın demedı namussuzMnxvnasjc mat
Tg yüklemedim yeni telefona para değil mevzu başka bısey neyse setJojo kod atacak gel eski günleri yad et bizle
Beklesene nba niye acele ediyonbastık baskete 7 dk 9 attı takım
Ben atarım kodu buraya. Onu dert etme. Çalışıyorum bakamam ya da keyfim yok diyosan o başka tabiTg yüklemedim yeni telefona para değil mevzu başka bısey neyse set
Çalışıyorum yok la ne kodu telefondan oynanacak iyi bir oyun var mıBen atarım kodu buraya. Onu dert etme. Çalışıyorum bakamam ya da keyfim yok diyosan o başka tabi
Ev 3 dkda 16 atmış çekip çıkalım vbetten joker alalım ordan 10 k çekersek sana 1 kBeklesene nba niye acele ediyon
O kadar uzun zamandır dandik tel kullanıyorum ki. Bi tek monopoly go oynuyorum o da levelim yüksek diye silmeye kıyamadım yoksa çoktan sıkıldımÇalışıyorum yok la ne kodu telefondan oynanacak iyi bir oyun var mı
2 kodu aldım jojodan spamlayarak inş kupon parası çıkarEv 3 dkda 16 atmış çekip çıkalım vbetten joker alalım ordan 10 k çekersek sana 1 k
Bi jokerimiz yok mu abuzerimGelin ikinizle bi grup kuralım bakalım