- 26,512
- 16,879
- 113
New York ne rezil bir takımmış ya
klay prime dönemine geri dönüyor toparladı lavukKlay 3 triple girmedik clarkson 1 girdik devrede 3 attı klay
Valla aklımdaydı da clarkson 0.5 daha cazip geldi. Bakalım 2dk bile oynamadı fark 30. 2. Yarı oynar biraz heraldeklay prime dönemine geri dönüyor toparladı lavuk
mermiyi verdim namludaJojo kod saatleri tetikte olun
neden yaptın bunu1.10 new York 2500 attım eksik dallastan 30 fark yedi ilk yarı.d
Nba birçok değişkenin olduğu bir lig. Takımlar doğru düzgün antrenman yapamadan hemen bir sonraki maça çıkıyorlar ve fikstür çok yoğun. İnsanlar bu oyuncuları konsol oyunu karakteri gibi zannediyor ama bunlar etten kemikten insan. Günleri günlerine uymayabiliyor. Basit bir serçe parmağı yaralanması bile performansı ciddi anlamda etkiliyor veya psikolojik olarak kafası başka yerde olabiliyor1.10 new York 2500 attım eksik dallastan 30 fark yedi ilk yarı.d
ona göre para alıyolar 1 maçta en babası 30-35 dk oynuyo ve 1 sporcu içşn dinlenme süresi max 24 saattirNba birçok değişkenin olduğu bir lig. Takımlar doğru düzgün antrenman yapamadan hemen bir sonraki maça çıkıyorlar ve fikstür çok yoğun. İnsanlar bu oyuncuları konsol oyunu karakteri gibi zannediyor ama bunlar etten kemikten insan. Günleri günlerine uymayabiliyor. Basit bir serçe parmağı yaralanması bile performansı ciddi anlamda etkiliyor
Peki babasının öldüğü gün de ona göre oynayabilir mi mesela veya karısının aldattığını öğrendiği gün. Ayrıca birçok spor insanı vücudun tam olarak toparlanabilmesi için minimum 48 saat gerektiğini söyler. Şayet vücut hamsa bu süre çok daha uzundurona göre para alıyolar 1 maçta en babası 30-35 dk oynuyo ve 1 sporcu içşn dinlenme süresi max 24 saattir
çoğu oyuncu saabah oğlunu gömüp akşam maça çıkıyo dolu örnek var onlar istisna nba vücüt olarak çok efor gerektiren bi yer değil vana göre 20-25 dk oynamak absürd hasar bırakmazzPeki babasının öldüğü gün de ona göre oynayabilir mi mesela veya karısının aldattığını öğrendiği gün. Ayrıca birçok spor insanı vücudun tam olarak toparlanabilmesi için minimum 48 saat gerektiğini söyler. Şayet vücut hamsa bu süre çok daha uzundur
Evet çok para alıyorlar ama makine değiller
Ben milyon dolarlar da kazansam bunu yapamam. Makine değilim. Verdiğin örnekler var ama zıttı örnekler de varçoğu oyuncu saabah oğlunu gömüp akşam maça çıkıyo dolu örnek var onlar istisna nba vücüt olarak çok efor gerektiren bi yer değil vana göre 20-25 dk oynamak absürd hasar bırakmazz
dostum adamların ölmesiye yada akrabalarının ölmesiyle 2 maç oynamalarını bi mantığı yok işi bu oynicak tabi ki dediğim gibi 1 günde 25-30 dk basketbol oynamak çok yormaz adamı erken biten maçları saymıyorum bile bunlar basketbolun içine doğmuş insanlar sen boş vaktinde kitap okuyosun bunlar evinin önünde vasket oynar doğası böyle her evde pota varBen milyon dolarlar da kazansam bunu yapamam. Makine değilim. Verdiğin örnekler var ama zıttı örnekler de var
Bir Jotanın ölümü bile Liverpool takımını ne kadar etkiledi. Oyuncuların üstüne ölü toprağı atılmış gibi isteksiz tavırları var. Geçen yılki takımdan eser yok. Yeni yeni toparlanmaya başladılar
Fenerde de oynamış ünlü Alman kaleci Robert Enke kızını kanserden kaybettikten sonra toparlayamadı ve kendisini trenin altına attı
Bu insanların çok para kazanması makine oldukları anlamına gelmiyor. Hepsi birer karakter. Oyun konsolundaki bir oyuncu değiller