Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Sevilmeyen üye ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,608
44,371
113
Geçersen de kimseye söyleme kardeşim kendin ye hiç kimseyi memnun edemezsin çünkü
Dagitim devri bitti dost kime ne verecez zamanında verdiğimiz kişiler suan bizi görmüyorlar bile hak edene hakkını verirdik te kimse suan burda parayi hak etmiyor maalsef ben sana senin 200k kazandığın zmaan bile dm den yazdım fazla dağıtım yapma diye herkese para verilmez

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,732
23,289
113
Valla dost tavşan da zor açıkcası almanı hiç tavsiye etmem çok kokuyor ve büyüyünce başa çıkamazsın her yeri kemiriyolar koltuklar kablolar mafediyor
Kokmasi tuhaf dost. Temiz hayvan gibi duruyor ama demek ki hayvanın geniyle alakalı bir durum. Yol yakınken vazgeçelim ozmn

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,495
14,399
113
Bana para atmadı dm den seni yazdın bana vermesin diye:)
Dagitim devri bitti dost kime ne verecez zamanında verdiğimiz kişiler suan bizi görmüyorlar bile hak edene hakkını verirdik te kimse suan burda parayi hak etmiyor maalsef ben sana senin 200k kazandığın zmaan bile dm den yazdım fazla dağıtım yapma diye herkese para verilmez

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,467
4,200
113
Dost camii'de miyiz kumar meclisindeyiz normal değil mi anasının altınını satanlar mı babasının emeklisini gizliden gömenler mi her tür var :D
Valla ben artık gördüğüm hiç birşeye şaşırmıyorum en son para isteyen birine atmadım diye küfür yemiştim 🤣🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...