- 36,547
- 28,695
- 113
Eyvallah kanka Allah herkesin kalbine göre versinAllah var dost güzel dağıtım yaptın herkesede yetişmeye çalıştın umarım kat kat fazlası geri döner
Eyvallah kanka Allah herkesin kalbine göre versinAllah var dost güzel dağıtım yaptın herkesede yetişmeye çalıştın umarım kat kat fazlası geri döner
Gecen güzel olsun dostsese kalktık kardeşim Tantana yapmayın gece gece yatın uyuyun
Aynısını yazmıştım ilk yarı 0 çekmese gelirdiPhila maçı uzadı 45 dk oynadı herif 4 rib 4 ast yapabildi. Diğer 2 maç çok rahat gelmişti. Rezalet ya kaç maçtır hayvan gibi ribaund asist yapan adam ben bekleyince yapmıyor
Sende de hiç sans yok la dediğim adam her mac 4 5 tane trip sokardı galiba sen bu aralar ne oynasan gelmicek gecmis olsunPhila maçı uzadı 45 dk oynadı herif 4 rib 4 ast yapabildi. Diğer 2 maç çok rahat gelmişti. Rezalet ya kaç maçtır hayvan gibi ribaund asist yapan adam ben bekleyince yapmıyor
Amatörlük sende olduğu gibi ahmedimde de var misSende de hiç sans yok la dediğim adam her mac 4 5 tane trip sokardı galiba sen bu aralar ne oynasan gelmicek gecmis olsun
Ya seni söylemedim bile yok edwars 29 sayi atarmis hani atmamış dost puahaAmatörlük sende olduğu gibi ahmedimde de var mis
Bak bı ben Edwards falan oynamış miyim hiç 😂Ya seni söylemedim bile yok edwars 29 sayi atarmis hani atmamış dost puaha
Yok Mamukelashvili 2 trip atar demişsin adam deneme dahi yapmamış puaha diğer kuponda sansa bala gelmis iste puahaBak bı ben Edwards falan oynamış miyim hiç 😂
Oh mis gibi hayat bende 2 de yatıp şimdi işe gidiyorum.Ulan gece uykusu ne kadar güzelmiş 2de yatip 7 de uyandık uykumu almışım bile puaha
Sıkı giyin üşütme emi havalar malum çok soğuk puaha simdi ise giderken bile donmayasinOh mis gibi hayat bende 2 de yatıp şimdi işe gidiyorum.
Bende 3 3 lük oynamıştım bu gvtaPhila maçı uzadı 45 dk oynadı herif 4 rib 4 ast yapabildi. Diğer 2 maç çok rahat gelmişti. Rezalet ya kaç maçtır hayvan gibi ribaund asist yapan adam ben bekleyince yapmıyor