Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,744
30,834
113
Suan ki griplerde corona etkisi yaratıyor dost malum turkiye bu sene çok kötü kis yaşıyor ben son zamanlarda bu kadar soğuk geçtiğini hatırlamıyorum bile o yuzden bol bol sıcak içecek tuket bide sıkı giyin dikkat et kendine bu havada grip olmussun ve kolay kolay da geçmez o yuzden dert edilecek durum yok ortada ama iyilesmesi zaman alır biraz
Adam doktordan gelmiş bugün zaten ondan gerekli tavsiyeleri almıştır kardeşim sen neden şimdi tavsiye veriyon 😅

tahir1603

U-MUTSUZ ÜYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,810
15,640
113
Suan ki griplerde corona etkisi yaratıyor dost malum turkiye bu sene çok kötü kis yaşıyor ben son zamanlarda bu kadar soğuk geçtiğini hatırlamıyorum bile o yuzden bol bol sıcak içecek tuket bide sıkı giyin dikkat et kendine bu havada grip olmussun ve kolay kolay da geçmez o yuzden dert edilecek durum yok ortada ama iyilesmesi zaman alır biraz
Sağol kardeşim benim Prof.Dr Erhan Cengiz :)
Kendimden ziyade anne ve babam için endişe ediyorum baba kronik hastalıkları var yaşı da 61 biz kötülere bisey olmazda onlara bisi olmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...