- 11,349
- 13,417
- 113
Köprü altına düştü 2-3 şarapçı urfalıya meze olmuş diyolarrBellinhama noldu
Köprü altına düştü 2-3 şarapçı urfalıya meze olmuş diyolarrBellinhama noldu
Hayırlı olsun bu daha güzel boşverKöprü altına düştü 2-3 şarapçı urfalıya meze olmuş diyolarr
He eskiye döndük maddi olarakta döneriz umarımHayırlı olsun bu daha güzel boşver
TamamınıNeresini anlamadın kanka?
Döndürdük eskiye kardeşim bişylerin ön hazırlığını yapiyoruz arka planda eskiye dönmek için bakma burda sessiz olduğumuza ğuajajBellinhama noldu
He daha açıklayıcı olayım o zmn Salih kardeşime. Bundan sonra forumu sadece kendi öğrenmek istediğim şey için, kısacası kendi çıkarım için kullanmaya karar verdim. Daha da ileriye gideyim, bundan sonra forumda dostum da yoktur düşmanımda. Kimseden zerre fayda kabul etmem, kimseyede zerre faydam olmaz.Tamamını
Anlamadım hala kardeşimHe daha açıklayıcı olayım o zmn Salih kardeşime. Bundan sonra forumu sadece kendi öğrenmek istediğim şey için, kısacası kendi çıkarım için kullanmaya karar verdim. Daha da ileriye gideyim, bundan sonra forumda dostum da yoktur düşmanımda. Kimseden zerre fayda kabul etmem, kimseyede zerre faydam olmaz.
Kim naptı sanaHe daha açıklayıcı olayım o zmn Salih kardeşime. Bundan sonra forumu sadece kendi öğrenmek istediğim şey için, kısacası kendi çıkarım için kullanmaya karar verdim. Daha da ileriye gideyim, bundan sonra forumda dostum da yoktur düşmanımda. Kimseden zerre fayda kabul etmem, kimseyede zerre faydam olmaz.
Kendi kendime yaptım kardeşim kendi kendimeKim naptı sana
Kendi kendine yapma kardeşim ne yapılacaksa ben yaparım sanaKendi kendime yaptım kardeşim kendi kendime
Aynı tarifeden ben de istiyorumKendi kendine yapma kardeşim ne yapılacaksa ben yaparım sana
Yine kim paralandı görmek istiyorum bizde palazlanma olmaz zirve ve dip hep aynıdor@Mrlbra bi de paranın gücünden midir nedir biraz palazlanana felsefe yaptırıyor para kdjajdjd
sen yoktun o sıralarda şu an bu mesajı okuyanlardan djandnYine kim paralandı görmek istiyorum bizde palazlanma olmaz zirve ve dip hep aynıdor
Meraklandımsen yoktun o sıralarda şu an bu mesajı okuyanlardan djandn
Keşke isim versen de bizde bilsek Northecimsen yoktun o sıralarda şu an bu mesajı okuyanlardan djandn
@Mrlbra urfalı niye üzerine alındı şimdiKeşke isim versen de bizde bilsek Northecim
Yok ben üzerime alınmadım çünkü ben hiç paralanmadim ki@Mrlbra urfalı niye üzerine alındı şimdi