- 8,099
- 8,885
- 113
Sarıların sülüAma kurumuyor işte sjsjs
Sarıların sülüAma kurumuyor işte sjsjs
Hb bir kaç kişi kestirdim gözüme puajajHosgeldın bu sene bakalım kım dolandırmaya calısıcak senı salih gardas 😀
A.s teosbet gardasim450 atılan site varmı beyler sa bu arada
Bi dm bakar mısın
Yıllar Utansın 🧐
Utanmıyor
Yıllar Utansın 🧐
Komutan logar mı ? Onun ben a☆☆na koyimClingan 15 rib almış
@ahmetcansarac61
Günaydın gaddar aleyhisselamUyanın öğlen oldu
2 3 maçtır oynamıyor sakat mı o. Ya da takas edecekler o yüzden oynamıyorBenim porter dun oynasaydi zaten ondan başka oyuncu almazdım benim sansa 2 maçtır yok adam
yazıklar olsun güncel olarak sürekli ben dolandırıyorum zaten seni, başka arayış neden neyine yetemedim salihimHb bir kaç kişi kestirdim gözüme puajaj
Hep aynı kişin dolandırıcı zevk almıyorum jssjhsyazıklar olsun güncel olarak sürekli ben dolandırıyorum zaten seni, başka arayış neden neyine yetemedim salihim
telefon başında rahat bir şeyler giyip mi dolandıralım kardeşim başımıza iş çıkarma her zaman ki gibi adam gibi dolandırıl eski köye yeni adet getirme 😂Hep aynı kişin dolandırıcı zevk almıyorum jssjhs
Ula ben Fox neden Yahudiye bahsi alıp 3 istititiginin toplamından 1 sayı ile yatmisim sesim çıkmıyor nedir bu isyanUlan siakam ulan siakammmnm
48 dakikalık bir maçta 2 üçlük atamayan basketçi mi olur aqUla ben Fox neden Yahudiye bahsi alıp 3 istititiginin toplamından 1 sayı ile yatmisim sesim çıkmıyor nedir bu isyan
Erhandan maç alırsan olacağı buydu48 dakikalık bir maçta 2 üçlük atamayan basketçi mi olur aq
Erhanin oynadığını sonradan gördüm de cashout kapalıydı geç kaldıkErhandan maç alırsan olacağı buydu