- 40,300
- 42,871
- 113
Bulten de ne zaman çok mac olsa o gün kazanc olmuyorBeyaz eşya parası gece gitti
Büyük ihtimal mobilya parasını bastı oda sabah gitti
Atam şu an tüm tuşlara basıyor
Bulten de ne zaman çok mac olsa o gün kazanc olmuyorBeyaz eşya parası gece gitti
Büyük ihtimal mobilya parasını bastı oda sabah gitti
Atam şu an tüm tuşlara basıyor
Özür dilerim atam bugün deseydin onu kahwi denen yarma vardi o oyuncuya girerdik kazanırdık da kısmet değilmişCanı sağolsun
Benim porter dun oynasaydi zaten ondan başka oyuncu almazdım benim sansa 2 maçtır yok adamClingan 15 rib almış
@ahmetcansarac61
Şans işi Allah'tan sadces çamaşır kurutma makinesi ni basmıştım ipe asarız kuruturzÖzür dilerim atam bugün deseydin onu kahwi denen yarma vardi o oyuncuya girerdik kazanırdık da kısmet değilmiş
Jackson jr mudur nedir oda yatmış senin tam baremde kalmış sanırımBenim porter dun oynasaydi zaten ondan başka oyuncu almazdım benim sansa 2 maçtır yok adam
Geldi o 29 barem yaptiJackson jr mudur nedir oda yatmış senin tam baremde kalmış sanırım
Forumda 500 liraya kurutma makinası çok atamŞans işi Allah'tan sadces çamaşır kurutma makinesi ni basmıştım ipe asarız kuruturz
İyi bari puhaaŞans işi Allah'tan sadces çamaşır kurutma makinesi ni basmıştım ipe asarız kuruturz
Ama kurumuyor işte sjsjsForumda 500 liraya kurutma makinası çok atam
Adamlar rollinglerde kuruuu kuruu diye akşama kadar bağırıyorlar puhah
28 yapmış baktım şimdi kıl payıGeldi o 29 barem yapti
Zaten baremi 27.5 usttu dun jalen ve bunun arasında kararsız kalmıştım gittik jaleni seçtik iste28 yapmış baktım şimdi kıl payı
Jackson total & murray total ikilisi üzmezmişZaten baremi 27.5 usttu dun buylan jalen ve bunun arasında kararsız kalmıştım gittik jaleni seçtik iste
Hosgeldın bu sene bakalım kım dolandırmaya calısıcak senı salih gardas 😀Canı sağolsun
Valla brunson bu sene ilk kez bu kadar pasif kaldi her mac 30+ yapıyordu bide üstüne kat yokken 40 bile atar dedimJackson total & murray total ikilisi üzmezmiş
Ne saçmalıyorsun ayolNBA oynayan pembe g*tlüdür
Aynen bende yatayım bari puhaa aksam ola hayrola dostNeyse ben geri yatıyorum 2 saat daha uyuyayım
yatın akşam oldu