- 79,839
- 52,809
- 113
Ben olaya hakim degilim yoktum laAgalar kupon yoksa kimse kısıra bakmasın 1k mı alırım haksızmıyım @butragueno 😂😂
Ben olaya hakim degilim yoktum laAgalar kupon yoksa kimse kısıra bakmasın 1k mı alırım haksızmıyım @butragueno 😂😂
@Hayroo gidermısn@Metings1905 arkadaşla muhatap olmayın
Gerekirse 20 k bişi etkinlik açarız uzasın gitsin
Kardeş bu forumdan bağlanacağımi bileyim atmam sanane veya başkasına ne benim kuponum bu kadar basit bana güvenen adamın güvenini ben boşa çıkarmam merak etme senReis zaten bizim kendi iddamız arkadaşlarda sana güvenerek girdi iddaya adamlar atmazsan kaybedecek 😂
Lan beni deli etme uzaklaş senin aylığın kadar ben şuan UFO oynuyorum 20 k verdim saba yazacağım diye benke muhatab olmaBurada kimin peşinden gidip güvendiğinizi görün sizi 1 k bana ödemeye mecbur bırakıyor 😂
İddaa ya giren olmadı ki sen kendin dedin kupon gerçekse 5 kişiye 1er k vericam diye konuda ki herkeste @CistakCistakBaby hiç kupon atmıyor zaten dediReis zaten bizim kendi iddamız arkadaşlarda sana güvenerek girdi iddaya adamlar atmazsan kaybedecek 😂
Hocam cistak arkadaş 50 k kupon yapmış çin kigine bende dedimki bırak 50 k yı 25 k bile olmaya bilir eğer 50 k lık kupon varsa 5 kişi 1 k atıcamBen olaya hakim degilim yoktum la
Kupon ortaya çıkmazsa siz bana vereceksiniz dedi adamİddaa ya giren olmadı ki sen kendin dedin kupon gerçekse 5 kişiye 1er k vericam diye konuda ki herkeste @CistakCistakBaby hiç kupon atmıyor zaten dedi
Olay ne ?Neyse agalar hepinize ders olsun bu konu ben 1 k mı beklerim 😂😂
Lan kardeş ben hiç bir rollingde son adıma gelmeden kupon atmam simidede atmam kim ne derse desin her yiğidin bir yoğurt yiysi vardır hadi eyvallahHocam cistak arkadaş 50 k kupon yapmış çin kigine bende dedimki bırak 50 k yı 25 k bile olmaya bilir eğer 50 k lık kupon varsa 5 kişi 1 k atıcam
Eğer yoksa öle bişey siz bana 1 k atın
Sonuç kupon yok ortada
Eee şindi ne olcak karar ne hakim bey sana soruyom 😂😂
Cistak benim bildigim kadariyla guvenilir biri la uzatmaya gerek yok atmak istemeyebilir ama iddiayi sen kazanmis oluyonHocam cistak arkadaş 50 k kupon yapmış çin kigine bende dedimki bırak 50 k yı 25 k bile olmaya bilir eğer 50 k lık kupon varsa 5 kişi 1 k atıcam
Eğer yoksa öle bişey siz bana 1 k atın
Sonuç kupon yok ortada
Eee şindi ne olcak karar ne hakim bey sana soruyom 😂😂
Kendi söylemiş kendi cevap vermiş kim dedi tamam diye 🤣🤣Kupon ortaya çıkmazsa siz bana vereceksiniz dedi adam
Tamam reis sensin senlle işim yok zaten bana kupon metinler atarsa 5 k yoksa bana 1 kLan kardeş ben hiç bir rollingde son adıma gelmeden kupon atmam simidede atmam kim ne derse desin her yiğidin bir yoğurt yiysi vardır hadi eyvallah
Iddia eden o 5k vericam diyen o kimse kupon yoksa biz vericaz demedi kiKupon ortaya çıkmazsa siz bana vereceksiniz dedi adam
Tamam abi benCistak benim bildigim kadariyla guvenilir biri la uzatmaya gerek yok atmak istemeyebilir ama iddiayi sen kazanmis oluyon
Adam zaten kupon var dıyor bız kazandık alalım 1k @HayrooIddia eden o 5k vericam diyen o kimse kupon yoksa biz vericaz demedi ki