- 40,601
- 43,199
- 113
Aynı ben simdi uyucam bole hayat mı olur la puhaaFakirlikten uyuyamadık bile
Canın mı sıkılıyor sabah sabah kardeşimPuhaaaa
Hic yatmadik ki sabah olsun sana hayırlı sabahlar bana iyi aksamlar puhaaKALKIN SABAH OLDU
OğçğıaıuuaDetroit 3 per 52.5 ust
Hemde nasil geceden beri tartışmadigim adam kalmadı forumda puhaaCanın mı sıkılıyor sabah sabah kardeşim
Yine kitabın ortasından konuşmuşDost yatmış kupona tuttu dersem o zaman seni sevmemiş olurum
Kardeşim bugun izinliyim diyorum neden inanmıyorsun@Valenciennes saat 10 oldu işe geç kaldın kalk la
Marabaya izin mi olur la Çarşamba günleri part time iş bulKardeşim bugun izinliyim diyorum neden inanmıyorsun
Parayı koyacak yer bulamıyorum sen ek iş diyorsunMarabaya izin mi olur la Çarşamba günleri part time iş bul
Kızım gökler Juventusa ağlıyor diyorum neden inanmıyorsunParayı koyacak yer bulamıyorum sen ek iş diyorsun
Ne yağmur yağıyor geceden beri durmadı mübarek
Bugün hepimiz mutluyuz anlaşılan Allah bozmasınMutluluktan uyuyamadik, saat 10 kalkıp işe gidiyorum
Evet ama mutluluğumuzu biraz kaçıran bişey varBugün hepimiz mutluyuz anlaşılan Allah bozmasın
ParasızlıktanEvet ama mutluluğumuzu biraz kaçıran bişey var
Galatasaray, kalite ve sertliğin iyi bir karışımı; Juve ise utanç verici.Kızım gökler Juventusa ağlıyor diyorum neden inanmıyorsun
Atalanta geleydi koşa koşa gidilir idiMutluluktan uyuyamadik, saat 10 kalkıp işe gidiyorum
Nerden bildinParasızlıktan