- 2,504
- 1,492
- 113
Bu rollingler bir bize denk gelmiyor arkadaş
Sağlık olsun40-50-60-70 bet oyuna girip ödediklerine bakın 1 kere sağlam ödeme yapsa köşeyi donucez şans yok Ekli dosyayı görüntüle 932387
Holigan verdimi veriyo vermedimi kan kusturuyor en aktif oldugum ve tek slot oynadıgım site40-50-60-70 bet oyuna girip ödediklerine bakın 1 kere sağlam ödeme yapsa köşeyi donucez şans yok Ekli dosyayı görüntüle 932387
Sana verdi mi versinHoligan verdimi veriyo vermedimi kan kusturuyor en aktif oldugum ve tek slot oynadıgım site
Nihilist olmak buna yol açarBu rollingler bir bize denk gelmiyor arkadaş
Derin rolling@Losers yapının kurbanı olduk yine yabancı var istiyoruz
Şaka şaka bol şansDerin rolling
Nihilist olmanın kurbanı oldukNihilist olmak buna yol açar
Aga 2k yi 15k yaptım sık oyuna girdide 70 betten oyuna girip 1 kusur k vermesi üzücü 200x versee farklı olucak 25x veriyo ancaHoligan verdimi veriyo vermedimi kan kusturuyor en aktif oldugum ve tek slot oynadıgım site
Adam eski rolcu ciktiNasıl bir roll takip ettim thmin bile edemezsiniz taç atak son anda kaleci ters Kanada orda hepsüni anlattım spiker oldum
Konudakiler yardımcı oldu sağolunAdam eski rolcu cikti
Yok ben senin kadar zengin değilim kardeşimamusnete gir kasa all in yap 200 bet belki 100k vurursn
Puhjjaj Ertem Şener olduk kardeşim pujjjaAma bir gözüm kalmadı değil @Losers
Erhan aktif olmazsa 500 senin maç bitine kadarKonudakiler yardımcı oldu sağolun
Ben de yardımcı oldum payımı istiyorum 😆 😆Konudakiler yardımcı oldu sağolun
Hangi maçta oldugunu bile bilmiyordun allah bilir 😄Konudakiler yardımcı oldu sağolun
Diyorum ya millete yapı yapı bize ise sapıHangi maçta oldugunu bile bilmiyordun allah bilir 😄