Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JoeQuanqa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,940
31,598
113
Bjk 2-2 skor dedik heralxe 0-0 skor olcak neyse beyler tipster yanılttı heralde

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,348
13,416
113
@Northe bak paralı adam konudan gıdınce kımse kalmadı bırazdan bırı 3x3 kac eder bılene odıl dese gene 50 kısı gelır bu ısler bole
Boşver gitsinler biz buranın yerlisiyiz :D 10.000 mesajı bu konuda kastım ben :D ama dediğine katılıyorum etkinlik yapana lafım yok ama normalde 10 kişi toplasan anca aktifiz konuda :D bi etkinlik olunca yaşadığından haberimiz olmayan onlarca kişi doluşuyor nerden haber alıyorlar anlamıyorum :D

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,335
15,013
113
Boşver gitsinler biz buranın yerlisiyiz :D 10.000 mesajı bu konuda kastım ben :D ama dediğine katılıyorum etkinlik yapana lafım yok ama normalde 10 kişi toplasan anca aktifiz konuda :D bi etkinlik olunca yaşadığından haberimiz olmayan onlarca kişi doluşuyor nerden haber alıyorlar anlamıyorum :D
La bu kadar emoji nedir gay misin

tahir1603

U-MUTSUZ ÜYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,952
15,810
113
Kardeşim okuyorlar arka planda ekmek varmi diye bu konuda 3 kişi 500 dediğimde bile kaç tane dm geliyl konu dışı bi bilsen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...