- 56,940
- 31,598
- 113
Bjk 2-2 skor dedik heralxe 0-0 skor olcak neyse beyler tipster yanılttı heralde
Boşver gitsinler biz buranın yerlisiyiz@Northe bak paralı adam konudan gıdınce kımse kalmadı bırazdan bırı 3x3 kac eder bılene odıl dese gene 50 kısı gelır bu ısler bole
Cumaya gıttım dıyorum anlasanaaaMetin hesabı başkasına falan verdi kesin dünden beri çok mantıklı konuşmaya başladı
Övdün mü sövdün miMetin hesabı başkasına falan verdi kesin dünden beri çok mantıklı konuşmaya başladı
La bu kadar emoji nedir gay misinBoşver gitsinler biz buranın yerlisiyiz10.000 mesajı bu konuda kastım ben
ama dediğine katılıyorum etkinlik yapana lafım yok ama normalde 10 kişi toplasan anca aktifiz konuda
bi etkinlik olunca yaşadığından haberimiz olmayan onlarca kişi doluşuyor nerden haber alıyorlar anlamıyorum
![]()
İlk kez Cumaya gitti adamın hayatı zihniyeti konuşması değiştiMetin hesabı başkasına falan verdi kesin dünden beri çok mantıklı konuşmaya başladı
AdanalıLa bu kadar emoji nedir gay misin
Kardeşim okuyorlar arka planda ekmek varmi diye bu konuda 3 kişi 500 dediğimde bile kaç tane dm geliyl konu dışı bi bilsenBoşver gitsinler biz buranın yerlisiyiz10.000 mesajı bu konuda kastım ben
ama dediğine katılıyorum etkinlik yapana lafım yok ama normalde 10 kişi toplasan anca aktifiz konuda
bi etkinlik olunca yaşadığından haberimiz olmayan onlarca kişi doluşuyor nerden haber alıyorlar anlamıyorum
![]()
Açık etme Kayseri içi pasif eklesinLa bu kadar emoji nedir gay misin
Sabahtandır bıldırcrk bsey yoktu tsk ederımLa bu kadar emoji nedir gay misin
Bu metin eskiden çok farklıydı böyleydi sonradan buna bşeyler yaptılar ondan sonra olan olduMetin hesabı başkasına falan verdi kesin dünden beri çok mantıklı konuşmaya başladı
Ekledim puajjAçık etme Kayseri içi pasif eklesin
Hahdhdhshajsjsj şu fakir halimle beni güldürdün ya @allah da seni güldürsünAçık etme Kayseri içi pasif eklesin
Geçen yıl bi Max aldı 150k sonra böyle olduBu metin eskiden çok farklıydı böyleydi sonradan buna bşeyler yaptılar ondan sonra olan oldu
Fakir olduğunu belirtme 10/10 pujjaHahdhdhshajsjsj şu fakir halimle beni güldürdün ya @allah da seni güldürsün
Rica ederim bol şansSabahtandır bıldırcrk bsey yoktu tsk ederım
2.5 sanırımHoli bjk maçına özelmi açmış millet kan kusuyor ne açtı
Hahdhdhshajsjsj şu fakir halimle beni güldürdün ya @allah da seni güldürsün
He işte yakaladın o ara işte aynen kimseyi tanımıyorduGeçen yıl bi Max aldı 150k sonra böyle oldu