- 45,679
- 34,467
- 113
@tahir1603 kaybetmısOnları geç burdan kazanan yok mu aw
@tahir1603 kaybetmısOnları geç burdan kazanan yok mu aw
Inatbox dayim zaten plus açmıyor düz de dir umarımS sport mu aldın zengin misin inatbox dururken
Sigara kullnmıyır ki Metin pujahaŞunu neden attın adamın konusuna Metin 😂😂
Gülme krizine girdim
Ole bir konu açmışsın ki kaybeden geliyor bu konuya maalsef pauhaOnları geç burdan kazanan yok mu aw
Bilmiyorum valla az önce gördüm 😂Sigara kullnmıyır ki Metin pujaha
Ilk baskası atmıs odul verdı bende adamdan aldım makarasına attım odulde 100 tl mıs ınternet 125 tl yaktı o konudaŞunu neden attın adamın konusuna Metin 😂😂
Gülme krizine girdim
olacak iş değil brighton atsa 30k gilloise atsa 30k birer golden 60k gitti şimdi ne güzel çekime gidicektikÇok saldiriyon gibime geldi geçmiş olsun
Eskiden dutluktıçu buralar pujjaOle bir konu açmışsın ki kaybeden geliyor bu konuya maalsef pauha
Sifirlanmadin inşallah tamamenolacak iş değil brighton atsa 30k gilloise atsa 30k birer golden 60k gitti şimdi ne güzel çekime gidicektik
La o adamın kendine hayrı yok 50 k kazandım diye 200 kere yazmış para falan vermez oIlk baskası atmıs odul verdı bende adamdan aldım makarasına attım odulde 100 tl mıs ınternet 125 tl yaktı o konuda
Para vermeyen para vermeyenı nasılda tanıyo puaujajaLa o adamın kendine hayrı yok 50 k kazandım diye 200 kere yazmış para falan vermez o
Bütün tuşlara basıyor metinBilmiyorum valla az önce gördüm 😂
Uyucam bırazdan ayakları sallıyorum saga sola krız geldıBütün tuşlara basıyor metin
Ben mi vermedim benim paramı bu forumda nasiplenmeyen sen ve üç beş kişi çıkar gerisi almadım dese bile yalan atar 😂Para vermeyen para vermeyenı nasılda tanıyo puaujaja
2020 de uye olmussun reıs cekılıs yapıyorsunbaşkan sildi konuyu :S
Sana bır sozum varbaşkan sildi konuyu :S
Aleyküm selamSelamlar
Selam dost hoş geldinSelamlar