- 18,694
- 22,796
- 113
ayrıca ulm basket allah belanızı versın 4.40 surede 15 sayı atamayarak rekor kırdılar gitti 11 k
Geçmiş olsunayrıca ulm basket allah belanızı versın 4.40 surede 15 sayı atamayarak rekor kırdılar gitti 11 k
Geçmiş olsunayrıca ulm basket allah belanızı versın 4.40 surede 15 sayı atamayarak rekor kırdılar gitti 11 k
Alamzsın 1 kere olması lazım@Metings1905 meto tümbetin sevgililer günü bonusunu dün aldım bugün yine alabiliyor muyum yine 10000 yatırcam
Yok maalesef@Metings1905 meto tümbetin sevgililer günü bonusunu dün aldım bugün yine alabiliyor muyum yine 10000 yatırcam
evet ama max 10 bastırıyo en az 16 kupon kombine veya 32 kupon 5000 den tek maç yapcan bi yerden sonra boka sarıyor uzun vadeli yarında oynarım dersen mantıklı ben 60 gördüm sonra bir iki kupon yattı dağıldıkBu tümbetin bonusu ne ayak
O kadar uzun uzun yazmışlar ki bir pok anlamadım
Mesela 10k yatırdın 24k ile başlıyon
7 x 1.30 oran sporda çevirip sınırsız çekiyon
Doğru mu
Max 5k olursa sıkıntı. Ben kasa bölmem bam bam oynarım vura vura giderimevet ama max 10 bastırıyo en az 16 kupon kombine veya 32 kupon 5000 den tek maç yapcan bi yerden sonra boka sarıyor uzun vadeli yarında oynarım dersen mantıklı ben 60 gördüm sonra bir iki kupon yattı dağıldık
tek maç 5k max kombine 10 ondan diyorum uzun vadeli almıcaksan piç etme paranı yok ben pazar pazartesi de oynarim dersen böle böle oynaMax 5k olursa sıkıntı. Ben kasa bölmem bam bam oynarım vura vura giderim
Para yok zaten kasa yaparsam 1 2k ile denerimtek maç 5k max kombine 10 ondan diyorum uzun vadeli almıcaksan piç etme paranı yok ben pazar pazartesi de oynarim dersen böle böle oyna
2 gün daha aktifmiş butek maç 5k max kombine 10 ondan diyorum uzun vadeli almıcaksan piç etme paranı yok ben pazar pazartesi de oynarim dersen böle böle oyna
soho %77 açmış 10000 yatıracağım betpas göndersin de 20 yi2 gün daha aktifmiş bu
Ben bugün alınıyor sadece sandım
Bol Şanslar50 100 görürsek müthiş olacak şu sohoda
Doktor sende değilim bende bende değilim kusura bakma ahhsssGeçmiş olsun
Geçmiş olsun. Benim sermaye çıktı gibiDoktor sende değilim bende bende değilim kusura bakma ahhsss
Sağolsun @Metings1905 2.300 attıDoktor sende değilim bende bende değilim kusura bakma ahhsss
Bol şansın olsunGeçmiş olsun. Benim sermaye çıktı gibi
Yapar bana da 2k attı sagolsunSağolsun @Metings1905 2.300 attı