- 13,712
- 14,707
- 113
KALKIN SABAH OLDU
Günaydın beyaz atlı prensim 😆😆Günaydın prensesler
Uyumadım ki cumaya mendile çıkıcam ahshshsGünaydın beyaz atlı prensim 😆😆
Günaydın 7 cücelerGünaydın prensesler
Hayırlı işler agaGünaydın 7 cüceler
Fena fikir değil aslında denenir 😆Uyumadım ki cumaya mendile çıkıcam ahshshs
Yılbaşında cumada takvim dağıtiyolardi hadi eve alayım dedim o da paraylamis cepte sigara parası vardı 200 onu verdim geri çıkarmam lazımFena fikir değil aslında denenir 😆
Haydaaa eskiden bedavaydı odamı parayla olmuş yandık valla yandıkYılbaşında cumada takvim dağıtiyolardi hadi eve alayım dedim o da paraylamis cepte sigara parası vardı 200 onu verdim geri çıkarmam lazım![]()
Bedava sandım bende yapıştım da sektör oraya evrilmis yapacak bisi yokHaydaaa eskiden bedavaydı odamı parayla olmuş yandık valla yandık
Geçen Sıhhiyeye indim sıkıştım köprü altında cami var meşhur Ankaralılar bilir tuvalete girdim 25₺ olmuş ticaret heryerdeBedava sandım bende yapıştım da sektör oraya evrilmis yapacak bisi yok
Eyvallah sizede yine patronları zengin etmeye gidiyoruzHayırlı işler aga
Araba tekerleğin e işetecekler illaGeçen Sıhhiyeye indim sıkıştım köprü altında cami var meşhur Ankaralılar bilir tuvalete girdim 25₺ olmuş ticaret heryerde
Orda öyle bir imkan yok metrekareye 10 insan düşüyor 😆 suyu hallettim Çeşme var oradan içtimde tuvalete yenik düştük bsbxbAraba tekerleğin e işetecekler illa
Tuğla atmış namusuz 5/11 nedir5 almıs
İşe gıt bosverTuğla atmış namusuz 5/11 nedir
TutunuyoruzSıkı,, tutunun. batıyoruz..
TebriklerSonunda 7k çektik faturayı ödedik
Günaydın Tebrikler helal sana inancım tamdı zatenGünaydın dün Sohobet spinden çıkan 500ü 24 orana basıp uyumuştum gelmiş şaka gib şaşkınım sonunda şans dönüyor