- 41,488
- 44,266
- 113
Nasil almışlar bir defa aldığında 2 kez alamıyorsun ki sistem uyarı veriyorJojo kodu herkes 2. ye almış yetişemedik
Nasil almışlar bir defa aldığında 2 kez alamıyorsun ki sistem uyarı veriyorJojo kodu herkes 2. ye almış yetişemedik
Erhan burda la nereye gittim benErhan gitti gol oldu demek benle alakalı değilmiş
Chelsea erken Sarılar görmüş atabilir leedsUstler olsa bile leeds çok kötü oynuyor o atamaz görürsün
Mat kodu çevirmeye gidiyorum dedin ya 🤣Erhan burda la nereye gittim ben
Hic belli olmaz tek pozisyona bakar atak yapmayan takımlar genelliklen gol buluyorlarUstler olsa bile leeds çok kötü oynuyor o atamaz görürsün
Bakalım 10k çevrim var tutsa bile zor işChelsea erken Sarılar görmüş atabilir leeds
Vermiş bu seferNasil almışlar bir defa aldığında 2 kez alamıyorsun ki sistem uyarı veriyor
Matin kod atmasını bekliyorum atmıyorlar ki gideyim puahaMat kodu çevirmeye gidiyorum dedin ya 🤣
Çok negatifsinUstler olsa bile leeds çok kötü oynuyor o atamaz görürsün
Atak yapmadan gol mü suphanallahHic belli olmaz tek pozisyona bakar atak yapmayan takımlar genelliklen gol buluyorlar
Çek ÇekBonusa gırdık
Kaçta atarBi sonrakini deneyelim @TommyEgan alan alıyo gel
1k nasıl olcak buÇekte gel
Zaten 10k geliyor 4 kombin 2500 sallarsın 2 maca yine 10k çekersin en kötüBakalım 10k çevrim var tutsa bile zor iş
Taktik bu dayı ağlamadan gelmiyor 2 sövdük 2 gol olduÇok negatifsin
Onu bilsem dün 1 milyon vurmuştum1k nasıl olcak bu
Tek de basarım olursa kombin falan bakmamZaten 10k geliyor 4 kombin 2500 sallarsın 2 maca yine 10k çekersin en kötü
Çok iyidi😂😂Taktik bu dayı ağlamadan gelmiyor 2 sövdük 2 gol oldu
Atar 40dk içindeKaçta atar