- 40,249
- 42,816
- 113
Gecen sene bu konuda belki milyonluk para alışverişi oldu dost sen kotu döneme denk geldinHemen atalım doktor
Gecen sene bu konuda belki milyonluk para alışverişi oldu dost sen kotu döneme denk geldinHemen atalım doktor
PuhhhYedik ondan da nasibimizi ama forumda ilk olduğum dönemde denk geldim kac kere ondan sonra biraz yumuşadı puaha
Tabi basi sen cekiyordun puaha
Alanlar hep aynı verenler hep aynı idi pek alışveriş sayılmaz geç anldık puhahGecen sene bu konuda belki milyonluk para alışverişi oldu dost sen kotu döneme denk geldin
Sabit gelir elde eden adamlar da vardı haklısın puahaAlanlar hep aynı verenler hep aynı idi pek alışveriş sayılmaz geç anldık puhah
Vardı cidden puhhaSabit gelir elde eden adamlar da vardı haklısın puaha
Konuda ki kimse çalışmıyordu puhhaj burdn yevmiye çıkıyordu puhahSabit gelir elde eden adamlar da vardı haklısın puaha
Daha çoğu kişinin parası geçmedi bize desem yeridir atam biz hep veren tarafta olduk bugune kadar kac kisi harici bi hep verdikVardı cidden puhha
Aynen ole zaten sabit gelir vardi çalışmaya gerek yoktu egeye para atıyorduk adam gelip laf bile ediyordu bana puahaKonuda ki kimse çalışmıyordu puhhaj burdn yevmiye çıkıyordu puhah
Adam zamanında yazmış ferdiyi sevmezsiniz ama ileriyi görmüş helal olsunŞapşap sende hesap vereceksin
Jokeri kac aydır saldım günlük tek hakkin varsa 00 dan sonra yeniden alabilirsin bi canliya sor istersenDiyelim akşam 8de joker aldım kaybettim. 00.00 dan sonra tekrar alabiliyo muyum @Erhan2121
Taaaaaaa o sayfada ne işin vardı xxdddsHemen atalım doktor
Rastgele sayfa sayısı girip arattım sana denk geldim hahdhshja canım sıkıldıkça random sayflara gidiyorum bu konudaTaaaaaaa o sayfada ne işin vardı xxddds
Cani sıkılmış herhal batmadin insTaaaaaaa o sayfada ne işin vardı xxddds
Lizbon var penaltı inceleme ama zorRastgele sayfa sayısı girip arattım sana denk geldim hahdhshja canım sıkıldıkça random sayflara gidiyorum bu konuda
La benim full ekran 7leri aldığım bir paylaşım vardi onu görürsen bana haber etsene puahaRastgele sayfa sayısı girip arattım sana denk geldim hahdhshja canım sıkıldıkça random sayflara gidiyorum bu konuda
Battım battım slot sağolsun. Sweet Bonanza 1000 e merak saldım 1 defa ödemediCani sıkılmış herhal batmadin ins