- 9,299
- 4,608
- 113
Alt yapıya bağlı tamaamen oNet direkten içeri girdi sayması lazım
Alt yapıya bağlı tamaamen oNet direkten içeri girdi sayması lazım
Gol oldu ya ondan sayılmaz dost 1 isabetli şut diye yansırNet direkten içeri girdi sayması lazım
Ms 1 oynadım ama gecen çekmiştim ödemez herhalde2.5 alt oynadım rahatım direk mirek bilmem
SilerMs 1 oynadım ama gecen çekmiştim ödemez herhalde
1600 verıo 100 lırada sıteye bahşiş yine yolunu buldu siteMs 1 oynadım ama gecen çekmiştim ödemez herhalde
Kimlik atican ona göre1600 verıo 100 lırada sıteye bahşiş yine yolunu buldu site
1 11600 verıo 100 lırada sıteye bahşiş yine yolunu buldu site
Bu site cekim için kimlikmi istiyorKimlik atican ona göre
Evet on arka kimlik 1-1 oldu maçtaBu site cekim için kimlikmi istiyor
Ust olabilir mac suan iki tarafta atabilirEvet on arka kimlik 1-1 oldu maçta
Direkten auta çıksa lose saçma olmuş da direkten geri döner diyo laf ebeliği var direğe çarpar demiyortopun kale direği veya üst direğe çarpıp tekrar sahaya dönmesi anlamına gelir. Direğe çarpmanın hemen ardından gol, köşe vuruşu veya aut verilirse, "Evet" seçeneği kaybetmiş sayılır.
Direğe çarpıp geri gelmesi lazımmış. Auta bile çıksa lose saçmalık
Direkten auta gitse sayılıyor dostDirekten auta çıksa lose saçma olmuş da direkten geri döner diyo laf ebeliği var direğe çarpar demiyor
Canlı desteğe sordum öyle dedi. Auta çıkarsa da lose diyoDirekten auta gitse sayılıyor dost
Yaw canlıya sorma canlilarin bir bok bildigi yok o top direğe çarpıp dışarı çıksaydı direk sayılırdıCanlı desteğe sordum öyle dedi. Auta çıkarsa da lose diyo