- 23,904
- 14,674
- 113
Juliayı takip et instada arina 1 o 2. Hem güzel hem çok yetenekliO para bizde yok size zenginler geliyo bize ganyancılar
F. Orman dönerse belki
Juliayı takip et instada arina 1 o 2. Hem güzel hem çok yetenekliO para bizde yok size zenginler geliyo bize ganyancılar
F. Orman dönerse belki
Bekar erkek özgürlüğüJuliayı takip et instada arina 1 o 2. Hem güzel hem çok yetenekli
Bana öğretiyor ya deliricemJuliayı takip et instada arina 1 o 2. Hem güzel hem çok yetenekli
Zumadan freebeti aldın mı kod liverpoolBana öğretiyor ya deliricem
Kırmızı olura bastım 4.9 oranZumadan freebeti aldın mı kod liverpool
Gece sohodan haftalık kayıp almayı unutmaBana öğretiyor ya deliricem
tüm bonusu bastim gelirse 10 cevrım 20 k garanti umarım gelirOlmadı
Max 1500 çektiriyo 2.50 oran yetiyoduKırmızı olura bastım 4.9 oran
Bol şans gelecekse böyle gelsin demişsin mantıklıtüm bonusu bastim gelirse 10 cevrım 20 k garanti umarım gelir
tek maçlar bizi bitirdiBol şans gelecekse böyle gelsin demişsin mantıklı
5k değil miydi şimdi mi söylenir bu yaMax 1500 çektiriyo 2.50 oran yetiyodu
%1miGece sohodan haftalık kayıp almayı unutma
5er korner artı gs maçı 2 gol. Gs maçı bi tuhaf gs oranı düşmüyo hiç sabit hep beraberlik düşüyo. Milleti mi yemliyolar napıyolartek maçlar bizi bitirdi
5 aslında ama bana geçen hafta yüzde 10 ekledile. Sen bonus talepten ver talebi bahtına ne çıkarsa
kornerlerden gideriz 5 cok5er korner artı gs maçı 2 gol. Gs maçı bi tuhaf gs oranı düşmüyo hiç sabit hep beraberlik düşüyo. Milleti mi yemliyolar napıyolar
5 te az battık5 aslında ama bana geçen hafta yüzde 10 ekledile. Sen bonus talepten ver talebi bahtına ne çıkarsa
Sen oynadığından beri korner yok. Gelmezse giden 4k telafi edersin sıkma canınıkornerlerden gideriz 5 cok
kupon 30 oran olmuş imkansızSen oynadığından beri korner yok. Gelmezse giden 4k telafi edersin sıkma canını
3ünden de çeksen yine 2 3 kupon parası allah verir bereket5 te az battık
Atlas
Vira
Soho
Haftalık eklencek
3.20 göztepe 2.95 brighton şu an korner üstlerikupon 30 oran olmuş imkansız