Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,360
24,628
113
Paran var diye. Son paran olsa başına gelir böyle şeyler
joker kuponunu unutmuş bonanza oynuyordum gece. bi bakayım nolmuş acaba kesin yatar dedim. markkanen 8 sayıda falandi sofascore da futbolda devre 1-0 bitmiş. kesin miller yatırmıştır dedim bi actim 3 dakıka var adamın 1 uclugu var. actim maci son 1 dk bi ikilik salladı. 1 sayıdan yattık dedim. son 20 saniye ucluk denedi girdi. para olmasa imkanı yok gelmez bu kupon

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,518
31,713
113
joker kuponunu unutmuş bonanza oynuyordum gece. bi bakayım nolmuş acaba kesin yatar dedim. markkanen 8 sayıda falandi sofascore da futbolda devre 1-0 bitmiş. kesin miller yatırmıştır dedim bi actim 3 dakıka var adamın 1 uclugu var. actim maci son 1 dk bi ikilik salladı. 1 sayıdan yattık dedim. son 20 saniye ucluk denedi girdi. para olmasa imkanı yok gelmez bu kupon
Sabah aynısını söylemiştim

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
30,426
11,338
113
Para olmayinca gelmiyor bak gece mccolum 1 üçlük lazimdi 2 per 2 perde 1 tane denedi girmedi

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,714
15,222
113
Para varken çok analiz yapmıyosun kafana ilk yatanı oynuyosun. Bugün random 3 maça kg bassan o da gelir büyük ihtimalle. Ama mantıklıydı basket tercihlerin ilk çeyrekte fazla süre alan adamları seçmişsin

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,360
24,628
113
Para varken çok analiz yapmıyosun kafana ilk yatanı oynuyosun. Bugün random 3 maça kg bassan o da gelir büyük ihtimalle. Ama mantıklıydı basket tercihlerin ilk çeyrekte fazla süre alan adamları seçmişsin
1.ceyrek 0.5 üst sayı atar 2.37 olan bi adam vardı geldimi bilmiyom bunu böyle açtılarsa kesin atamaz demiştim kimdi acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...