- 9,473
- 4,772
- 113
3 desek 3 maç 7 oran 21 k eder. 16.500 loserse 500 sana . 4 k bize yeter ahmetle4k etmez telefonum şu an
3 desek 3 maç 7 oran 21 k eder. 16.500 loserse 500 sana . 4 k bize yeter ahmetle4k etmez telefonum şu an
5 orana bassan işimizi görür4k etmez telefonum şu an
joker kuponunu unutmuş bonanza oynuyordum gece. bi bakayım nolmuş acaba kesin yatar dedim. markkanen 8 sayıda falandi sofascore da futbolda devre 1-0 bitmiş. kesin miller yatırmıştır dedim bi actim 3 dakıka var adamın 1 uclugu var. actim maci son 1 dk bi ikilik salladı. 1 sayıdan yattık dedim. son 20 saniye ucluk denedi girdi. para olmasa imkanı yok gelmez bu kuponParan var diye. Son paran olsa başına gelir böyle şeyler
Arada küçük yaramazlıklar yapıyorum ondan oluyoLimit yemediğin yerleri söyle de daha rahat olur. Heryerden limit yemişsin
Sabah aynısını söylemiştimjoker kuponunu unutmuş bonanza oynuyordum gece. bi bakayım nolmuş acaba kesin yatar dedim. markkanen 8 sayıda falandi sofascore da futbolda devre 1-0 bitmiş. kesin miller yatırmıştır dedim bi actim 3 dakıka var adamın 1 uclugu var. actim maci son 1 dk bi ikilik salladı. 1 sayıdan yattık dedim. son 20 saniye ucluk denedi girdi. para olmasa imkanı yok gelmez bu kupon
Para olmayinca gelmiyor bak gece mccolum 1 üçlük lazimdi 2 per 2 perde 1 tane denedi girmedijoker kuponunu unutmuş bonanza oynuyordum gece. bi bakayım nolmuş acaba kesin yatar dedim. markkanen 8 sayıda falandi sofascore da futbolda devre 1-0 bitmiş. kesin miller yatırmıştır dedim bi actim 3 dakıka var adamın 1 uclugu var. actim maci son 1 dk bi ikilik salladı. 1 sayıdan yattık dedim. son 20 saniye ucluk denedi girdi. para olmasa imkanı yok gelmez bu kupon
Para varken çok analiz yapmıyosun kafana ilk yatanı oynuyosun. Bugün random 3 maça kg bassan o da gelir büyük ihtimalle. Ama mantıklıydı basket tercihlerin ilk çeyrekte fazla süre alan adamları seçmişsinjoker kuponunu unutmuş bonanza oynuyordum gece. bi bakayım nolmuş acaba kesin yatar dedim. markkanen 8 sayıda falandi sofascore da futbolda devre 1-0 bitmiş. kesin miller yatırmıştır dedim bi actim 3 dakıka var adamın 1 uclugu var. actim maci son 1 dk bi ikilik salladı. 1 sayıdan yattık dedim. son 20 saniye ucluk denedi girdi. para olmasa imkanı yok gelmez bu kupon
HınzırrrArada küçük yaramazlıklar yapıyorum ondan oluyo
1.ceyrek 0.5 üst sayı atar 2.37 olan bi adam vardı geldimi bilmiyom bunu böyle açtılarsa kesin atamaz demiştim kimdi acabaPara varken çok analiz yapmıyosun kafana ilk yatanı oynuyosun. Bugün random 3 maça kg bassan o da gelir büyük ihtimalle. Ama mantıklıydı basket tercihlerin ilk çeyrekte fazla süre alan adamları seçmişsin
Hangi maç olduğunu hatırlıyo musun1.ceyrek 0.5 üst sayı atar 2.37 olan bi adam vardı geldimi bilmiyom bunu böyle açtılarsa kesin atamaz demiştim kimdi acaba
oynadıgım 2 basket macından biriydi işte 0.5 üst sayı açmış ilk periyot gördümde oynamadımHangi maç olduğunu hatırlıyo musun
Charlotte maçı. Sion james. Üst olmuş atmış sayıoynadıgım 2 basket macından biriydi işte 0.5 üst sayı açmış ilk periyot gördümde oynamadım
vay m ben oynasam atmazCharlotte maçı. Sion james. Üst olmuş atmış sayı
Dayı sabah attın bildirdim silindi. Şimdi niye atarsın
O herifler 2 3 dk oynuyo genelde ilk çeyrek 1 şut ya deniyo denemiyo. Geçen kawhi leonard ilk çeyrek 3 ribaund oynadım 0 aldı. Sonra 2 maç üst üste ilk çeyrekten 3 ribaund aldıvay m ben oynasam atmaz
İlk maçımız başlıyor. Kupona elveda diyecez 15dk sonra. 30 17 ilk per bak görDayı sabah attın bildirdim silindi. Şimdi niye atarsın
Açma o zaman demek bişey varForumda açtığım son 30 konuda 3 kazanan konu var gerisi kayıp
31 konuyu açıyorum
Haydi bakalımİlk maçımız başlıyor. Kupona elveda diyecez 15dk sonra. 30 17 ilk per bak gör