- 24,666
- 15,178
- 113
BöyleymişJoker promosyon sayfası görünüyor mu sende sonbaharın şartı ne oran. Ona göre maçları yapalım
Ekli dosyalar
-
588.3 KB Görüntüleme: 6
BöyleymişJoker promosyon sayfası görünüyor mu sende sonbaharın şartı ne oran. Ona göre maçları yapalım
Tamam 2 li yada 3 lu yapakBöyleymiş
Daha ilk kodları almamak lazımmış demek ki inanılmaz şaşkınım tamam bonusa girme de 60 70 öde de bari birinden birini 250 300 yapıp çekelimKod faslı da bitti bugün. Daha aldırmazlar kod
3. Ben miyimTrxden 500 atim sonbahar alırsın 500e500 kazançta üçünüz paylaşin olur musunuz
Ben GS takım 1.5 üst koydum sen söyle kanka.Bunu almadığın iyi olmuş bi sonrakini alırsın bu çöp çıktı
Bu bonus iyiymiş ben bunu hiç almamıştımTamam 2 li yada 3 lu yapak
Bende almadım siftah şimdiBu bonus iyiymiş ben bunu hiç almamıştım
AynenDaha ilk kodları almamak lazımmış demek ki inanılmaz şaşkınım tamam bonusa girme de 60 70 öde de bari birinden birini 250 300 yapıp çekelim
Ben senin sansina guveniyorum dostBen GS takım 1.5 üst koydum sen söyle kanka.
@zeisy bir msc da sen söyle
Söyleyin yaw . HadinBen senin sansina guveniyorum dost
Feyenord maçı var 14.15de 2.yarı korner feynord 2.5 üstBen GS takım 1.5 üst koydum sen söyle kanka.
Zarar çok olmasa direk üçünüze aldırırıdım cidden ne atsam kayıp aha dayıya sor @AnthonyEdwards3. Ben miyimyine kıyamadın mi
![]()
@zeisy evet sendeyizFeyenord maçı var 14.15de 2.yarı korner feynord 2.5 üst
Erkene oynasanız daha iyi değil miBen GS takım 1.5 üst koydum sen söyle kanka.
Sohoya sorZarar çok olmasa direk üçünüze aldırırıdım cidden ne atsam kayıp aha dayıya sor @AnthonyEdwards
5 de maçErkene oynasanız daha iyi değil mi
Heee gs diyince akşam sandım5 de maç
Köln maci 3.5 üst gibi ama yatarsak kizmak yokSöyleyin yaw . Hadin
17.30 da mac@zeisy evet sendeyiz
Benim maçtan batacaz zatenKöln maci 3.5 üst gibi ama yatarsak kizmak yok![]()