- 36,704
- 28,921
- 113
Adamın hesabı bloke olmusta ona şaşırdım hafta sonu nasıl olabiliyor böyle bişeyMevzu ne
Adamın hesabı bloke olmusta ona şaşırdım hafta sonu nasıl olabiliyor böyle bişeyMevzu ne
Bende aynısını yaşıyorum her sabahMaas gitmiş kar diyorsun
Ağlayarak işe gidiyoruz
Izdırap gibi aq
Tamam ne koparsan kar kanka bırak 5 dakkayı 7 dakkayı. Yaz canlı desteklere yatırım yaptıklarınaMaas gitmiş kar diyorsun
Ağlayarak işe gidiyoruz
Izdırap gibi aq
Kredi kartı yatıran mı. Onlar yurt dışı çekiyor ya ondan bloke yemiştir normalAdamın hesabı bloke olmusta ona şaşırdım hafta sonu nasıl olabiliyor böyle bişey
Şüpheli işlemde direkt yapıyolar. Ziraate gece 3te 3 kez 10k geldi diye mobilim blokelenmiştiAdamın hesabı bloke olmusta ona şaşırdım hafta sonu nasıl olabiliyor böyle bişey
Nasil dost bende daha önce kredi kartı ile yatırım yapmistim 2 kezKredi kartı yatıran mı. Onlar yurt dışı çekiyor ya ondan bloke yemiştir normal
Senin kartla yurt dışından gpay üzeri ürün alıyorlar ve benzeri , en son Google play çıkardılar dolar usulü mesela .Nasil dost bende daha önce kredi kartı ile yatırım yapmistim 2 kez
He o bana da oldu bi kere sonra işlemi ben yaptım demiştim açmışlardıKredi kartı yatıran mı. Onlar yurt dışı çekiyor ya ondan bloke yemiştir normal
Bizde bloke yicez o zaman deseneSenin kartla yurt dışından gpay üzeri ürün alıyorlar ve benzeri , en son Google play çıkardılar dolar usulü mesela .
Açıldı mı sonraŞüpheli işlemde direkt yapıyolar. Ziraate gece 3te 3 kez 10k geldi diye mobilim blokelenmişti
Yok açmıyolar. Süresiz ban cemsin gibiAçıldı mı sonra
Lo sakin sakin oyna2k toparladık zar zor o da jokeri bile alamadan gitti. 2 top kaybı yapar dediğim adam 5dk da 3 faul. Pü ulan sokucam bu işe artık ya
Çok moralim bozuldu yavLo sakin sakin oyna![]()
jojo kod atar mı bu geceÇok moralim bozuldu yav
Atarjojo kod atar mı bu gece
Hadi ya kötü olmuşYok açmıyolar. Süresiz ban cemsin gibi
Vakıfa tekte 180k çekmiştim onlar bana mısın demedi. Ziraat hemen blokeHadi ya kötü olmuş
sence nedenVakıfa tekte 180k çekmiştim onlar bana mısın demedi. Ziraat hemen bloke