Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DoktorX

DOKTOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,286
8,180
113
kripto ile uğraşmaya bile değmez havale ile 50 100 200 500 de bile sorun yaşamazsın benım garantide her ay 1.5 mılyon islem hacmi var daha tık etmedı havale kullanmaman için minimum 1 milyon kazanman lazım ki banka sorguya çekmesın dıye kriptoda dolandırasın parayı. yoksa boş muhabbet kafa yormaya değmez
Jojo mat kod atıyor ya ordan 300 500 çekim yaparken tron ile direk başka siteye çekiyorum. Hızlı ödüyorlar direk geçiyor. Yoksa benim hesap yok işim olmaz kripto ile

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,369
24,642
113
Jojo mat kod atıyor ya ordan 300 500 çekim yaparken tron ile direk başka siteye çekiyorum. Hızlı ödüyorlar direk geçiyor. Yoksa benim hesap yok işim olmaz kripto ile
hahahhahshs jojo dolandırıcısı kod atmıstı balıkcıda 40 lirayı 420 yaptim cektim ordan jokere attık derken 120 yaptık kasayı. ne ballı bi paraymış bu ben anlamadim ilk defa bi işe yaradı every grubu

DoktorX

DOKTOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,286
8,180
113
Birde bazı siteler promosyon yapıyor etkinlik bonusu vs Max 1k çekim diyor ve sadece kripto ile çekim oluyor. Lazım oluyor bir şekilde

DoktorX

DOKTOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,286
8,180
113
hahahhahshs jojo dolandırıcısı kod atmıstı balıkcıda 40 lirayı 420 yaptim cektim ordan jokere attık derken 120 yaptık kasayı. ne ballı bi paraymış bu ben anlamadim ilk defa bi işe yaradı every grubu
Ya iyi işe yarıyor. Yatırım şartı yok birşey yok. Hergün kod pompalıyor piyasaya 🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...