- 36,785
- 29,051
- 113
8500 veren kupondan 800 tl mi alacaz24 saat sonra iade
8500 veren kupondan 800 tl mi alacaz24 saat sonra iade
Tutan maçı alacan başkan. Oynanmicak mı maçlar o derece iptal mi8500 veren kupondan 800 tl mi alacaz
Jojo mat kod atıyor ya ordan 300 500 çekim yaparken tron ile direk başka siteye çekiyorum. Hızlı ödüyorlar direk geçiyor. Yoksa benim hesap yok işim olmaz kripto ilekripto ile uğraşmaya bile değmez havale ile 50 100 200 500 de bile sorun yaşamazsın benım garantide her ay 1.5 mılyon islem hacmi var daha tık etmedı havale kullanmaman için minimum 1 milyon kazanman lazım ki banka sorguya çekmesın dıye kriptoda dolandırasın parayı. yoksa boş muhabbet kafa yormaya değmez
Öyle yapacagına trust cekıp orda bırıktırJojo mat kod atıyor ya ordan 300 500 çekim yaparken tron ile direk başka siteye çekiyorum. Hızlı ödüyorlar direk geçiyor. Yoksa benim hesap yok işim olmaz kripto ile
O derece iptal nedir yavTutan maçı alacan başkan. Oynanmicak mı maçlar o derece iptal mi
Telefonu değişince açacam hesapÖyle yapacagına trust cekıp orda bırıktır
Kar mar vardır bir gün ertelenirO derece iptal nedir yav
hahahhahshs jojo dolandırıcısı kod atmıstı balıkcıda 40 lirayı 420 yaptim cektim ordan jokere attık derken 120 yaptık kasayı. ne ballı bi paraymış bu ben anlamadim ilk defa bi işe yaradı every grubuJojo mat kod atıyor ya ordan 300 500 çekim yaparken tron ile direk başka siteye çekiyorum. Hızlı ödüyorlar direk geçiyor. Yoksa benim hesap yok işim olmaz kripto ile
Bi tanesi bu gece 12 de oynanabilir 🤣Tutan maçı alacan başkan. Oynanmicak mı maçlar o derece iptal mi
Fikstürü bağlı geçen haftaki celtic maçı 4 marta ertelendi 1 ay sonrayaKar mar vardır bir gün ertelenir
Aleykümselam bi Selam verir insan zirtoBi tanesi bu gece 12 de oynanabilir 🤣
Avrupa kupası var ondan oFikstürü bağlı geçen haftaki celtic maçı 4 marta ertelendi 1 ay sonraya
Ya iyi işe yarıyor. Yatırım şartı yok birşey yok. Hergün kod pompalıyor piyasaya 🤣hahahhahshs jojo dolandırıcısı kod atmıstı balıkcıda 40 lirayı 420 yaptim cektim ordan jokere attık derken 120 yaptık kasayı. ne ballı bi paraymış bu ben anlamadim ilk defa bi işe yaradı every grubu
Trust indir dursun kenarda ben sana tarif ederim doktorBirde bazı siteler promosyon yapıyor etkinlik bonusu vs Max 1k çekim diyor ve sadece kripto ile çekim oluyor. Lazım oluyor bir şekilde
doktor sende iyi biliyon ha pompa mompa manitalar kaç taneYa iyi işe yarıyor. Yatırım şartı yok birşey yok. Hergün kod pompalıyor piyasaya 🤣
Bugün şeytan ters gelmiş buraya25 sayfa okudum sadece goll mesajlarını konunun ismine yakışmayan davranışlar
Bakmadım ki mesajlara kim var kim yok diye en son girmemden sonra dünya kadar konuşma olmuş geçtim hepsiniAleykümselam bi Selam verir insan zirto
Zengin zamana denk geldin yarın isyan bayrağını yarıya cekicez25 sayfa okudum sadece goll mesajlarını konunun ismine yakışmayan davranışlar