- 5,990
- 5,971
- 113
varmı paraUyandım
varmı paraUyandım
17 lira varvarmı para
Tommy seni soruyordu joker ismarlicakmisÖzel oran da pisa kg den gitmiş 0 0 bitmiş
Var mı para dedi gitti gelmedi henüzTommy seni soruyordu joker ismarlicakmis
Trx17 lira var
Hemen
Geldi gelir o özel günü bitmişVar mı para dedi gitti gelmedi henüz
Şuraya bak erken uyuduk diye herkes kazanıyor vay arkadaşGeldi gelir o özel günü bitmiş
Biz herkes miyiz kardeşim kazanamadik da pastadan büyük payı aldıkŞuraya bak erken uyuduk diye herkes kazanıyor vay arkadaş
İyi denk geldi sana da sabah yaptığın iyiliğin karşılığını çok hızlı aldınBiz herkes miyiz kardeşim kazanamadik da pastadan büyük payı aldık![]()
Olm mal mal konuşmasana amk lohusa karılar gibisin sarma bana uzak dur benden ergen veletGeldi gelir o özel günü bitmiş
Aynen öyle oldu valla bakalım sen batarsan konuşuruzİyi denk geldi sana da sabah yaptığın iyiliğin karşılığını çok hızlı aldın
Haydaaa sabah dua ettik sana hakaret işittikOlm mal mal konuşmasana amk lohusa karılar gibisin sarma bana uzak dur benden ergen velet
Boş boş konuşma her zaman hasbihal ederiz regl geyiği yapıyosunHaydaaa sabah dua ettik sana hakaret işittik
Fazla alıngan olduğun içindiBoş boş konuşma her zaman hasbihal ederiz regl geyiği yapıyosun
Ergen şakaları sevmiyorum diyelim kardeşFazla alıngan olduğun içindi
Özür dileErgen şakaları sevmiyorum diyelim kardeş
Sen başlattınÖzür dile