- 9,300
- 4,610
- 113
Canlıya sorarlar yazarlar hiç dokunma dursunAynen 5 tane yöntem var zaten hepsi minumjm 2k
Canlıya sorarlar yazarlar hiç dokunma dursunAynen 5 tane yöntem var zaten hepsi minumjm 2k
Öder krdsm ödemezse ben öderimÖder mi diyom güzel diyon yav
Aynen bakalım yatırım derse yaparım da öder mi meçhulCanlıya sorarlar yazarlar hiç dokunma dursun
Ödemedi öde senÖder krdsm ödemezse ben öderim
Risk alma bekle biri feda etsin kendiniAynen bakalım yatırım derse yaparım da öder mi meçhul
Kimlik selfie at risk birimleri istiyoÖdemedi öde sen
Aynen konuda bakınıyorumRisk alma bekle biri feda etsin kendini
Dalga dümeni de atarımKimlik selfie at risk birimleri istiyo
Risk birimlerine bağlı kabul ederlerse çekim onaylanır belli bı sinir varmış galibaDalga dümeni de atarım
Bekle aktif olacak yazmışlar big bas havale ara ara bakDalga dümeni de atarım
Boyutu çok büyük uyarısı alıyorum şuanRisk birimlerine bağlı kabul ederlerse çekim onaylanır belli bı sinir varmış galiba
Aynen eyvallah aga sen bi iban bırak banaBekle aktif olacak yazmışlar big bas havale ara ara bak
Sen gs maçına oyna yerime gelirse gece nba de birakamAynen eyvallah aga sen bi iban bırak bana
Kadraja mi sığmıyor uhahahauaBoyutu çok büyük uyarısı alıyorum şuan
Açmışlar çekimiAynen eyvallah aga sen bi iban bırak bana
Siteye atamıyorum suan maçı izlicem bende çok bisi değildi zaten 300 falan ister şimdi ister gece pasliyim kendin oyna agaSen gs maçına oyna yerime gelirse gece nba de birakam
GS Total 3.5 takım gir gitsin benim için
Verdim simdiAçmışlar çekimi
Küçültme ameliyatı olmam lazımKadraja mi sığmıyor uhahahaua
Dursun maç devre arası bakarızSiteye atamıyorum suan maçı izlicem bende çok bisi değildi zaten 300 falan ister şimdi ister gece pasliyim kendin oyna aga