- 30,214
- 30,214
- 113
Belli konularda sohbet yasak forum kurallsrına bak bi o yüzden ban yiyorsundurBoşver size iyi eğlenceler daha muhabbete girmem adalet anlayışları çok kötü haksızlık yapılıyor ikili diyaloglara girmicem artık
Belli konularda sohbet yasak forum kurallsrına bak bi o yüzden ban yiyorsundurBoşver size iyi eğlenceler daha muhabbete girmem adalet anlayışları çok kötü haksızlık yapılıyor ikili diyaloglara girmicem artık
Uyuyordum valla uyanınca gördüm aklıma bile gelmedi ne için yazdığınPara isticem sandin demi ilk başta öyle bi giriş yaptım çünkü
Sohbet etmedim rolling konusunda bir üyeyle alakalı şikayette bulundum 1 adet mesaj başka yokBelli konularda sohbet yasak forum kurallsrına bak bi o yüzden ban yiyorsundur
Senden hiç para istedim mi borç eğer istersem anla ki ben değilim ben istemem çünkü hshdssUyuyordum valla uyanınca gördüm aklıma bile gelmedi ne için yazdığın
Geldi mi lan maçOrtak joker alacaksanız birinize 1k atayım la ayrı ayrı olmasın @AllanSaintMaximin @tahir1603
Ramo ya at özel günü geçmiş ondan alicaz aga kesenee bereketOrtak joker alacaksanız birinize 1k atayım la ayrı ayrı olmasın @AllanSaintMaximin @tahir1603
Hayır zamanı şuanKediler sezonu erken açtı
Geldi tabi fixedGeldi mi lan maç
Hava soğuk nasıl beceriyolarKediler sezonu erken açtı
Gelsin para atacam daha işleme bile almadıRamo ya at özel günü geçmiş ondan alicaz aga kesenee bereket
20 gündür aynılarHayır zamanı şuan
3 saat vakit var sorun yok kaybın daim olmasın kazancın daim olsunGelsin para atacam daha işleme bile almadı
Ulan sen kesin şuan oynuyon jokerde demiRamo ya at özel günü geçmiş ondan alicaz aga kesenee bereket
Şuan değil de oynucam ahhshswaUlan sen kesin şuan oynuyon jokerde demi
At bana 1020 hesapda 3 lira kalmış aq tahirde para varmış ben tek takılimGeldi tabi fixed
Bana 990 tl atmandan belliydi hahdsaAt bana 1020 hesapda 3 lira kalmış aq tahirde para varmış ben tek takılim