- 30,172
- 30,171
- 113
La mesele o değil yasal olup olmadığını soruyorum ben kuralıÇekiliş yapmadım de arkada yap basit
La mesele o değil yasal olup olmadığını soruyorum ben kuralıÇekiliş yapmadım de arkada yap basit
Ban sebebiİlginçmiş
Kuralı cignedigini kimse bilmiyorsa nasıl anlicaklarLa mesele o değil yasal olup olmadığını soruyorum ben kuralı
Napacan çekilişle at eti sucuk mu dagitcanİstesem çekiliş yapabilirim yani
Aklın fikrin düzenbazlıkta haKuralı cignedigini kimse bilmiyorsa nasıl anlicaklar
Kardeşim forumda yasak mı değil mi benim sorum buKuralı cignedigini kimse bilmiyorsa nasıl anlicaklar
Yasak reis yasak.. 🧐 Sadece Yönetim Yapıyor ..Niye yapamasın yasak mı
🧐Kuralı cignedigini kimse bilmiyorsa nasıl anlicaklar
Gelirse çekiliş konularında yasak beklemede konusunda yasal değil diye biliyorumYasak reis yasak.. 🧐 Sadece Yönetim Yapıyor ..
Valla ben bişey yapmadım yine 1 hafta ban bünyem kaldırmazYasak reis yasak.. 🧐 Sadece Yönetim Yapıyor ..
Adam çekiliş yapmıs reis rolde çekiliş ile dağıtmış sende beğenmişsin onda yasak kalktı sandım 😂Yasak reis yasak.. 🧐 Sadece Yönetim Yapıyor ..
Kansız 3 gün ban . Forum kafa dinler 😀
Yasak Reis..Gelirse çekiliş konularında yasak beklemede konusunda yasal değil diye biliyorum
@Daimon adamın cesaretını begenmıs ordaAdam çekiliş yapmıs reis rolde çekiliş ile dağıtmış sende beğenmişsin onda yasak kalktı sandım 😂
Shelle denk gelmedi iyi 😇Kansız 3 gün ban . Forum kafa dinler 😀
Her yerde yasakGelirse çekiliş konularında yasak beklemede konusunda yasal değil diye biliyorum
Elemanı niye banlamadiniz dost o zamanYasak Reis..
İstediği üyelere özelden ulaşılıyor.
İyi forumlar.. 🧐Elemanı niye banlamadiniz dost o zaman