- 3,256
- 2,823
- 113
Umarim uyumam😂😂
Umarim uyumam😂😂
Veysel vol2Umarim uyumam😂😂
UyutmazUmarim uyumam😂😂
Kaybedecek bu sefer ama haberin olsun. Kaybetmek daha iyi yazdı az önceX2 yapalim mi
İnanmadım ama inandım@sseyhan ne diyor bu
Bu sefer dağıtım sınırlı kişiyle yaparizKaybedecek bu sefer ama haberin olsun. Kaybetmek daha iyi yazdı az önce
Bu millet yıllardır uyuyor kardeşim dert etme, hem kansız rüyana girer yine uyandırır seniiiiiUmarim uyumam😂😂
Kardeşim sana gerçeği açıklamanın zamanı geldi hepimizde para var sen isteme diye senden önce davranıp istememenin yolunu yapıyoruz kusurumuza bakmaOlm bana sarmayın ben yığılacak yer arıyorum beni manipüle edip benden önce birine yığılamazsınız
Sadece bana 500Bu sefer dağıtım sınırlı kişiyle yapariz
Mat niye gelmiyor bekliyoz diye miKaybedecek bu sefer ama haberin olsun. Kaybetmek daha iyi yazdı az önce
Son 1 hafta için de 2 başarılı roll konusu olanlaraSadece bana 500
Puahahaha güzel taktik benide alın ekibeKardeşim sana gerçeği açıklamanın zamanı geldi hepimizde para var sen isteme diye senden önce davranıp istememenin yolunu yapıyoruz kusurumuza bakma
SansinaKaybedecek bu sefer ama haberin olsun. Kaybetmek daha iyi yazdı az önce
Benim 1 tane var bsşarısız kodumun atlantası yüzündenSon 1 hafta için de 2 başarılı roll konusu olanlara
Sen uyma onlaraSansina
Kaybetmek önemli değil amaç niyetBenim 1 tane var bsşarısız kodumun atlantası yüzünden
Gülüşünü degistirirsen olur hshdhdsPuahahaha güzel taktik benide alın ekibe
Jojo attı mat da atar birazdanMat niye gelmiyor bekliyoz diye mi
Değiştiremem bu tam sinyalci gülüşü gurme kumarcılar bilir puahahGülüşünü degistirirsen olur hshdhds