Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,830
14,596
113
Ben böyle işin taaa ( aklınıza gelen her türlü küfür ) o kadar katladık 1 kupona sebep çektirmedi adamlar parayı. İnşallah açıktaki kuponların hepsi batar da şu sitedeki üyeliğimi kapatırım midem bulandı artık. 60k para yapıp çekemedik aptallık ben de o ayrı söylemenize gerek yok

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,008
14,716
113
Ben böyle işin taaa ( aklınıza gelen her türlü küfür ) o kadar katladık 1 kupona sebep çektirmedi adamlar parayı. İnşallah açıktaki kuponların hepsi batar da şu sitedeki üyeliğimi kapatırım midem bulandı artık. 60k para yapıp çekemedik aptallık ben de o ayrı söylemenize gerek yok
Geçmiş olsun dicek bisey yok olucagi varmis

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,830
14,596
113
Geçmiş olsun dicek bisey yok olucagi varmis
Tam para lazım olan zamanda kazanıp çekemedim bi de borçsuz olsam zoruma gitmez. Ha diyecen oynamasaydın hiç en azından olanı çekerdin o ayrı. Sinirlerim bozuldukça oynadım. Neyse ben gidiyorum bu berbat günü bitirip uyuyorum. İyi sabahlar

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,008
14,716
113
Tam para lazım olan zamanda kazanıp çekemedim bi de borçsuz olsam zoruma gitmez. Ha diyecen oynamasaydın hiç en azından olanı çekerdin o ayrı. Sinirlerim bozuldukça oynadım. Neyse ben gidiyorum bu berbat günü bitirip uyuyorum. İyi sabahlar
Hesapta olsa böyle olmazdı sitedeki para bitmeye mahkumdur yapacak bisi yok sıkma canını demiştim demek istemem ama pazartesi ye kalmaz demiştim iyi geceler aaga

snnemre

Soy mas fuerto sola
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,606
1,820
113
Geçmiş olsun

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,678
2,534
113
Pianin FB sinde kafa maçı geldi kalan iki bakalım çevirecek miyizScreenshot_2026-02-01-09-11-09-841_com.android.chrome.jpg

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,730
5,621
113
1000050072.png169 olmaz dediğim maçin fark uçmuşken son 2 dksında 20 sayı çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...