- 23,830
- 14,596
- 113
Bulurum yolunu herhalde olmadı geri yollarım sana hxjxslsibandan atayım siteye yükleyebilirsen
Bulurum yolunu herhalde olmadı geri yollarım sana hxjxslsibandan atayım siteye yükleyebilirsen
yok la ne geri yollaması zaten 120 tl paramın oldugunu bilmek beni rahatsız ediyordu o dertten kurtulurum iban sal gldfkgfdBulurum yolunu herhalde olmadı geri yollarım sana hxjxsls
Gibi repliği izlemişsin belli dostyok la ne geri yollaması zaten 120 tl paramın oldugunu bilmek beni rahatsız ediyordu o dertten kurtulurum iban sal gldfkgfd
Geçmiş olsun dicek bisey yok olucagi varmisBen böyle işin taaa ( aklınıza gelen her türlü küfür ) o kadar katladık 1 kupona sebep çektirmedi adamlar parayı. İnşallah açıktaki kuponların hepsi batar da şu sitedeki üyeliğimi kapatırım midem bulandı artık. 60k para yapıp çekemedik aptallık ben de o ayrı söylemenize gerek yok
Tam para lazım olan zamanda kazanıp çekemedim bi de borçsuz olsam zoruma gitmez. Ha diyecen oynamasaydın hiç en azından olanı çekerdin o ayrı. Sinirlerim bozuldukça oynadım. Neyse ben gidiyorum bu berbat günü bitirip uyuyorum. İyi sabahlarGeçmiş olsun dicek bisey yok olucagi varmis
Geçmiş olsun kanka iyi gecelerTam para lazım olan zamanda kazanıp çekemedim bi de borçsuz olsam zoruma gitmez. Ha diyecen oynamasaydın hiç en azından olanı çekerdin o ayrı. Sinirlerim bozuldukça oynadım. Neyse ben gidiyorum bu berbat günü bitirip uyuyorum. İyi sabahlar
Hesapta olsa böyle olmazdı sitedeki para bitmeye mahkumdur yapacak bisi yok sıkma canını demiştim demek istemem ama pazartesi ye kalmaz demiştim iyi geceler aagaTam para lazım olan zamanda kazanıp çekemedim bi de borçsuz olsam zoruma gitmez. Ha diyecen oynamasaydın hiç en azından olanı çekerdin o ayrı. Sinirlerim bozuldukça oynadım. Neyse ben gidiyorum bu berbat günü bitirip uyuyorum. İyi sabahlar
Geçmiş olsunBen böyle işin taaa ( aklınıza gelen her türlü küfür ) o kadar katladık 1 kupona sebep çektirmedi adamlar parayı. İnşallah açıktaki kuponların hepsi batar da şu sitedeki üyeliğimi kapatırım midem bulandı artık. 60k para yapıp çekemedik aptallık ben de o ayrı söylemenize gerek yok
Vücutçu yalvaç bölümü 10 tl para miktarı rjakjfjsGibi repliği izlemişsin belli dost
Losers olmanın hazin sonu
Dün 3 kupon 1 golden gitti akşam liv 1 karttan yattım sabah oldu 2 dkda 20 çıktıLosers olmanın hazin sonu
Dün kileri gördüm Almanya kg alsan gelirmişDün 3 kupon 1 golden gitti akşam liv 1 karttan yattım sabah oldu 2 dkda 20 çıktı
Harikayım