- 15,849
- 14,540
- 113
Kendi en son ne zaman kupon tutturmuş 4.50 oranı beğenmiyorYok üstüne gitmek değil maxim benle 7/24 dalga geçsin alınmam. Kemale de bozulmam da orda herkes var
Kendi en son ne zaman kupon tutturmuş 4.50 oranı beğenmiyorYok üstüne gitmek değil maxim benle 7/24 dalga geçsin alınmam. Kemale de bozulmam da orda herkes var
Valla çekim yapmam lazım çünkü acil 16.5k lazım diye girdim buna. Bakalım inş bi aptallık yapıp sıfırlamamPazartesiye çekim yaparsan tebrik edicem seni
eski bir dünya markası hiç yakısmamıs dımıHe yasiyo mu dedim hshds
Olm kafan mı güzel la ne demişim neyine alındın harbi tuhafsınız ya iki makara yapmaya gelmiyor burasıLa gel burda dalga geç geçeceksen. Ama sen geçecen senin paran gitti. Niye milleti dahil ediyosun. Sanki ilk defa benim başıma gelmiş gibi
Makina bi marka mıdıreski bir dünya markası hiç yakısmamıs dımı
Umarım kardeşim 50k çekersinValla çekim yapmam lazım çünkü acil 16.5k lazım diye girdim buna. Bakalım inş bi aptallık yapıp sıfırlamam
Pankyy tecrübeli top laneMakina bi marka mıdır
Kanka sana alınmadım. Sen dalga geç. Kemal de geçsin kemale de darılmam. Çekiliş konusu 500 kişi var orda. Burda dalga geçsen niye bişe diyim sanaOlm kafan mı güzel la ne demişim neyine alındın harbi tuhafsınız ya iki makara yapmaya gelmiyor burası
İzle bak ne kaçtı hadi ben kaçtım iyi gecelerKendi en son ne zaman kupon tutturmuş 4.50 oranı beğenmiyor
50k zorlamam 20 çeksem şahane bakalım eyvallah kankaUmarım kardeşim 50k çekersin
Ne oluyor panky ne demekPankyy tecrübeli top lane
Lol oyuncusuydu şimdi yayıncı galiba bırakmadıysaNe oluyor panky ne demek
Ben bırakıyorum forumu zaten kardeşim sıkıldım artık keyif almıyorum burdan arada girer çıkarım sohbet de etmeyecem artık herkes triplerde hadi iyi gecelerKanka sana alınmadım. Sen dalga geç. Kemal de geçsin kemale de darılmam. Çekiliş konusu 500 kişi var orda. Burda dalga geçsen niye bişe diyim sana
Görüşürüz kanka trip falan yok ortada ama. Sana alınmadım veya darılmadım onu da bil. Başka bişeyden bahsettim ama siktir etBen bırakıyorum forumu zaten kardeşim sıkıldım artık keyif almıyorum burdan arada girer çıkarım sohbet de etmeyecem artık herkes triplerde hadi iyi geceler
Süper spin değilse iyi ödemiş aga tebrikler iyi ödeme kaçan bisi yok line yüksek olsa 1000x de farklı olurmuşİzle bak ne kaçtı hadi ben kaçtım iyi geceler
![]()
eski top laner gnar main vfş de 7.liği olan bir e sporcu birkaç sene önce bit kullandığı ortaya çıksa da başarıları üstünü örttü diyebiliriz ayrıca 3 sezon arka arkaya 1500 lp challenger gördü o adamNe oluyor panky ne demek
Öyle herhalde oynamadığım için bilmiyorumLol oyuncusuydu şimdi yayıncı galiba bırakmadıysa
Okumadım kusura bakma ilgimi çekmedi hiç benlik değileski top laner gnar main vfş de 7.liği olan bir e sporcu birkaç sene önce bit kullandığı ortaya çıksa da başarıları üstünü örttü diyebiliriz ayrıca 3 sezon arka arkaya 1500 lp challenger gördü o adam