- 23,830
- 14,596
- 113
Allah razı olsun. Kimse yapmaz bunuMakul bisi soyliyim houston ilk çeyrek yenerse 1 kişi 6tl Ekli dosyayı görüntüle 923162
Allah razı olsun. Kimse yapmaz bunuMakul bisi soyliyim houston ilk çeyrek yenerse 1 kişi 6tl Ekli dosyayı görüntüle 923162
Rica ederim hersey sizin içinAllah razı olsun. Kimse yapmaz bunu
Ulan simsar tahirrrrrrrrrrrrrMakul bisi soyliyim houston ilk çeyrek yenerse 1 kişi 6tl Ekli dosyayı görüntüle 923162
8 e kadar yer bitirirsin sen onu daha çok varmısDedik ya kardeşim sitede diye yalan mı attık cektirmiyor 8 den önce
Senin boston gelseydi ödülü bana mı atacaktn hahdhsGolden kötürüm müsün bu nedir ya 1dk da 6 attıktan sonra 6dk da 5 sayı attın şeref yoksunu
Hedef o tabiki8 e kadar yer bitirirsin sen onu daha çok varmıs
Tek sana atarsam diğer takip eden 2li ses çıkarır diye 1.50 orana basıp 1 sana 1 de onlardan birine verecektimSenin boston gelseydi ödülü bana mı atacaktn hahdhs
Vay beTek sana atarsam diğer takip eden 2li ses çıkarır diye 1.50 orana basıp 1 sana 1 de onlardan birine verecektim
1 kişiyse 1 kişidir aga niye ses çıkarsınlar bende kabul ettim diyip atma dicektim olmadı maalesefTek sana atarsam diğer takip eden 2li ses çıkarır diye 1.50 orana basıp 1 sana 1 de onlardan birine verecektim
Aga diyom inanmiyon senden önce biz vardık diye hshshsVay be
Benden önce olman normal zatenAga diyom inanmiyon senden önce biz vardık diye hshshs
Lafım şaka alinmiyorsundur umarımBenden önce olman normal zaten
Herhalde atarlar aga diğer maç geliyo mu bu geldi gibiTebrikler fark 10 @tahir1603 san antonio 1 sayı atsa da ben de o maça tik atsam
Yok be niye alınayım trx istersin barışırızLafım şaka alinmiyorsundur umarım
1.5dk da 4 atmaları lazımHerhalde atarlar aga diğer maç geliyo mu bu geldi gibi
Houston her attığı giriyor alpi harbi show yapıyorBu houston maçında savunma yapmıyolar heralde bu skor ne