- 18,632
- 22,565
- 113
@cemsin oynamış bunu ne diyonAyıp gibi geldi
Ekli dosyalar
-
263.9 KB Görüntüleme: 19
@cemsin oynamış bunu ne diyonAyıp gibi geldi
İkisi de tam bareminde şuan şansın varsa ki var gibi bugün gelir aga 2 si de ortada@cemsin oynamış bunu ne diyon
ben hiç alt oynamam cemsin oynamisİkisi de tam bareminde şuan şansın varsa ki var gibi bugün gelir aga 2 si de ortada
Benden aldığı parayla oynamissa tutarsa zenginizben hiç alt oynamam cemsin oynamis
ya 157 alt bence gelir de indiana maci 236 dan acmislar mac basi 222den alt almayayim dedim o da zor gibi gözüküyorBenden aldığı parayla oynamissa tutarsa zenginiz
Tam ayarinda hala 1 periyot daha geçsin gelir gelmez dicem ben ustun ileri görüşlülugumleya 157 alt bence gelir de indiana maci 236 dan acmislar mac basi 222den alt almayayim dedim o da zor gibi gözüküyor
boca macinda bi ara sayı silindi geri eklendi üstüne 3 atış atıldı ve 2 dakika icinde kaç defa ev atış attı ben cozemeıdmTam ayarinda hala 1 periyot daha geçsin gelir gelmez dicem ben ustun ileri görüşlülugumle
O geldi say da indiana dan yatacak gibiboca macinda bi ara sayı silindi geri eklendi üstüne 3 atış atıldı ve 2 dakika icinde kaç defa ev atış attı ben cozemeıdm
alt oynadigim macta sure ilerlemiyor ki enteresan şekilde 20 snde bir atış atılıyor ben cozemedımO geldi say da indiana dan yatacak gibi
Kanka bana binance trx i ni ayda @MR.YK ninnparayi sana atım binance a giremiyom
Bitmeyen 3.ceyrek yapmışlar hala atıyorlaralt oynadigim macta sure ilerlemiyor ki enteresan şekilde 20 snde bir atış atılıyor ben cozemedım
Dm açKanka bana binance trx i ni ayda @MR.YK ninnparayi sana atım binance a giremiyom
Tamam tamam siteye yatircaz direk
Hepimiz battik
Bol şansçekilişten çıkanı buna bastık zıbarıp yatalım
alpi 8.5 rib üst
castle 6.5 asist üst
collier 6.5 asist üst
draymond 5.5 rib üst