- 23,818
- 14,586
- 113
Yok kanka ben yazıp istedim. Arada veriyolar işte nadir de olsaNe diye eklemiş 2 gün önce erhan 2k kayıp etmişti benim hesaptan oto mu eklenmiş
Yok kanka ben yazıp istedim. Arada veriyolar işte nadir de olsaNe diye eklemiş 2 gün önce erhan 2k kayıp etmişti benim hesaptan oto mu eklenmiş
Alay geçiyo bizle işteHem alt oyna diyor hem çekirge formülü çıkarıyor
Krdsm sen ruler de hiç ard arda 3 kere 0 geldiğini gördün muHem alt oyna diyor hem çekirge formülü çıkarıyor
Yapışayim vermeyenin yüzünü seveyimYok kanka ben yazıp istedim. Arada veriyolar işte nadir de olsa
Lan daha nabim 2 kere kazandırdık 1 kere kaybettirdik diyeAlay geçiyo bizle işte
30 dk önce alt oyna diyen sensin.Krdsm sen ruler de hiç ard arda 3 kere 0 geldiğini gördün mu
Çekirge olm bu istediği kadar zıplarÇekirge 1 zıplar 2 zıplar 3de
Nedim kimBak ya kötü biz olduk üst oynayın o zaman Nedim
4 kez üst üste 11 geldiğini gördümKrdsm sen ruler de hiç ard arda 3 kere 0 geldiğini gördün mu
0 gormemissin bak4 kez üst üste 11 geldiğini gördüm
Gelirse belki çıkar bu kez15 tane gelirse çekiliş beğendik. Bana çıkmıyor o ayrı da @Valenciennes e çıksa da alamıyor
Çoğu kupon boş yada özel oran la15 tane gelirse çekiliş beğendik. Bana çıkmıyor o ayrı da @Valenciennes e çıksa da alamıyor
Nesin sen kardeşim kanaat önderi falan mısın cevap ver seriÇoğu kupon boş yada özel oran la
Bi tanesi güzel 10 kişiye 1k demiş 2 maçı varÇoğu kupon boş yada özel oran la