- 17,210
- 14,093
- 113
14 hesap bedava bonus buldum jojo matIns bedava bonus bulursun kolay gelsin puah
14 hesap bedava bonus buldum jojo matIns bedava bonus bulursun kolay gelsin puah
Bazen wasil ferdikadıoğlu mu diye düşünmüyorum değilIns bedava bonus bulursun kolay gelsin puah
Cok şanslısın demek ki baksana sevenin çökmüş bide yeni pp yakıyor maşallah puaahBugün 2. Kez girişim foruma her girdiğimde adımı anıyorlar![]()
Laaa öyle beddua mı olur awBazen wasil ferdikadıoğlu mu diye düşünmüyorum değil
Ne çok sevenin var böyle apo az değer bil kazanınca getir bu sefer hep beraber yiyelimBugün 2. Kez girişim foruma her girdiğimde adımı anıyorlar![]()
Pipim çok güzel metin bayıldı pipimCok şanslısın demek ki baksana sevenin çökmüş bide yeni pp yakıyor maşallah puaah
Simdi metin seni 14 kere raporlmazmi yandın sen puaba14 hesap bedava bonus buldum jojo mat![]()
Oda bizi uzaklardan izliyormudurLaaa öyle beddua mı olur aw
@cemsin14 hesap bedava bonus buldum jojo mat![]()
14 hesap açmayı nası başardın kimlerin tc siyle uye oldu kim bilir 😂14 hesap bedava bonus buldum jojo mat![]()
Çok mantıklı yoksa beni yiyecek herkesNe çok sevenin var böyle apo az değer bil kazanınca getir bu sefer hep beraber yiyelim
@Losers borcları kapatıyokardeşim sese uyandık yatın uyuyun bu ne tantana
Raporlasa metin kendini savunmada başkana şey dicek profil fotomu kast ettim ben orda pp nin açılımuna bak puahauPipim çok güzel metin bayıldı pipim![]()
Bugun başkana yazdik 35k ustu mesajımız var diye trx gonder ustad dedi bi heyecan yaptık hesaba baktık 256 giriş olmus 500 beklerken 256 hayal kırıklığı oldu maalsef pauahRaporlasa metin kendini savunmada başkana şey dicek profil fotomu kast ettim ben orda pp nin açılımuna bak puahau
Pipi değilmi adı neden raporlasın anlamadımRaporlasa metin kendini savunmada başkana şey dicek profil fotomu kast ettim ben orda pp nin açılımuna bak puahau
Metin rapor atmasın diye kahkaha atıyorHahhahhah