- 13,461
- 14,520
- 113
Moru genelde bayan üyelere veriyorlar yada şey üyelere 🤣🤣🤣Ben en son başkana isim rengini değiştircektim dedim kırmızı yapar mısın reis diye onu sdece biz kullanıtıruz diyip mor yapıştırmış mosmor olup çıktıık
Moru genelde bayan üyelere veriyorlar yada şey üyelere 🤣🤣🤣Ben en son başkana isim rengini değiştircektim dedim kırmızı yapar mısın reis diye onu sdece biz kullanıtıruz diyip mor yapıştırmış mosmor olup çıktıık
Söyle ben atarım senin yerine trx olarak 😀Yazıcam bakalım inş benden de istemez 1 lira at formalite dese onu da atamam 🤣
Ben de mor istemedim aslında siyah kalması iyiydi o ara başkan yoğundu yapıştırıp geçti bida değiştirmedide hak 1 heraldeMoru genelde bayan üyelere veriyorlar yada şey üyelere 🤣🤣🤣
Anladım anladım boşver ,kendini açıklama gereği duyma olur böyle şeyler sonuçta herkesin kendi seçimi saygı duyarım 🤣🤣Ben de mor istemedim aslında siyah kalması iyiydi o ara başkan yoğundu yapıştırıp geçti bida değiştirmedide hak 1 heralde
Aslında pembe olsaydı daha iyiydi mor böyle değişikAnladım anladım boşver ,kendini açıklama gereği duyma olur böyle şeyler sonuçta herkesin kendi seçimi saygı duyarım 🤣🤣
BxbsbxbsAslında pembe olsaydı daha iyiydi mor böyle değişik
KoooooollllKaçann golleri ben oynasam atardım
D ii Mİptal olacak
çok kaçırıyor aston 2 3 daha atması lazımKaçann golleri ben oynasam atardım
Önüne gelen kaçırıyorCam çerçeve kırmalık maç