- 23,785
- 14,512
- 113
Bak canım sıkıldı ben gidip çay demliyim maç başlamadanevet bak iyi hatırlıyon böyle ekran başında boşa mesai olmazdı hiç kazanmasan kodlardan günde 1-2k en kötü indiriyordu insan kod kovalayarak şu an sıkıntı
Bak canım sıkıldı ben gidip çay demliyim maç başlamadanevet bak iyi hatırlıyon böyle ekran başında boşa mesai olmazdı hiç kazanmasan kodlardan günde 1-2k en kötü indiriyordu insan kod kovalayarak şu an sıkıntı
Alanyayı zor yendı astonvılla nasıl yenıcekİlk 11 lere baktım da bu kadro ile
Fenerbahçe nin kazanma ihtimali 0 gibi
Aston Villa 3 gol atar
niye galatasarayda antebi yenemedi evinde atleticoyla berabere kaldı ne alaka tirrekAlanyayı zor yendı astonvılla nasıl yenıcek
Gelmiş bile
Gelirse çekim paylaş yaparımGelmiş bile
Herkes gs mı laniye galatasarayda antebi yenemedi evinde atleticoyla berabere kaldı ne alaka tirrek
Tabi ki . En doğal hakkinGelirse çekim paylaş yaparım![]()
Beni bir sen anlıyorsunTabi ki . En doğal hakkin
İlk yari gol yemeden kazanır gelir mi kralAston Villa 2.5 üst oynayan kimdi
Tebrikler şimdiden
Metin keşke forumda sana bi yeşilçam dayağı atsa bu sevmeyenlerinde izlesekHerkes gs mı la
Allah benden razı olsunBeni bir sen anlıyorsun![]()
Metin bı resim atsana dovebilirmiyim seni bı bakimMetin keşke forumda sana bi yeşilçam dayağı atsa bu sevmeyenlerinde izlesek
Vallahi ben iy 0.2İlk yari gol yemeden kazanır gelir mi kral
Tek atarsın la metine pembe götlünün tekiMetin bı resim atsana dovebilirmiyim seni bı bakim
UmarimVallahi ben iy 0.2
MS 1.3 veya 0.3 gibi birşey bekliyorum
Alla allaTek atarsın la metine pembe götlünün teki
Ne gördün kadroda doktor. Sabah beri beklenen kadrodan bi talisca yerine nene varAston Villa 2.5 üst oynayan kimdi
Tebrikler şimdiden