- 36,181
- 28,209
- 113
Allah ıslah etsin kardeşim seni başka bısey demiyorumKAYBEDİYORUZ.
Allah ıslah etsin kardeşim seni başka bısey demiyorumKAYBEDİYORUZ.
Hoşgeldin dostAllah ıslah etsin kardeşim seni başka bısey demiyorum
Gidiyorum film izlemeye yoksa dinden imandan cıkıcam bu forum yüzündenHoşgeldin dost
nikahı vardı altınları nba mi bastı acabaKonu sahibi losers dm kapatmış neden acaba
Gene kim sinirlendirdiGidiyorum film izlemeye yoksa dinden imandan cıkıcam bu forum yüzünden
Açık mıydı kiKonu sahibi losers dm kapatmış neden acaba
Görüşürüz iyi seyirler kankaGidiyorum film izlemeye yoksa dinden imandan cıkıcam bu forum yüzünden
Yok artıknikahı vardı altınları nba mi bastı acaba
güzel plan benceYok artık
Değil kanka 🤣güzel plan bence
Bana acikti dost bugün acik değil ama nedenseAçık mıydı ki
düğünde 1m toplansa 2 maça bassan 4m geri gelir ev araba çeker keyfine bakarsınDeğil kanka 🤣
Senden demi aldi dostAllah ıslah etsin kardeşim seni başka bısey demiyorum
Ben dikkat etmemiştim. Bugün öğlenden beri yok. Normalde her gece burda olurduBana acikti dost bugün acik değil ama nedense
Gelmezsedüğünde 1m toplansa 2 maça bassan 4m geri gelir ev araba çeker keyfine bakarsın
Ona yazamiyalim diye dm kapatmış bizede galibaBen dikkat etmemiştim. Bugün öğlenden beri yok. Normalde her gece burda olurdu
oooooooooooooooo şimdi anladım ona yapılanı o size mi yaptı yaniSenden demi aldi dost
İyi de sen ona yazsan ya hal hatır sorarsın ya da para atarsın başka ne için yazacan. Sana da kapatması ilginçOna yazamiyalim diye dm kapatmış bizede galiba