- 56,520
- 31,394
- 113
Yada vazgeçtim ama sen şöyle yap 2 kişiden joker hesabu bul aynı 2 kişinin hesaptan hem frebet hem ana parayı aynı maçları koy gelirse tekte 2 siteden çekimNasıl bişey
Yada vazgeçtim ama sen şöyle yap 2 kişiden joker hesabu bul aynı 2 kişinin hesaptan hem frebet hem ana parayı aynı maçları koy gelirse tekte 2 siteden çekimNasıl bişey
Ben baktım da yüksek güven içeren maç bulamadım. Çok değişik bir bülten. Her sonuca gebe maçlarCL var otur çalış 10 dakka çıkarırsın güzel bi kupon
Joker lazımsa benimkini al ben alamıyorum nasılsa aq
Gelin ikinizle bi grup kuralım bakalımYada vazgeçtim ama sen şöyle yap 2 kişiden joker hesabu bul aynı 2 kişinin hesaptan hem frebet hem ana parayı aynı maçları koy gelirse tekte 2 siteden çekim
@AllanSaintMaximin sende gel laGelin ikinizle bi grup kuralım bakalım
Benim aklımda var 2 3 maç ama jojo kod atmıyor 🤣Ben baktım da yüksek güven içeren maç bulamadım. Çok değişik bir bülten. Her sonuca gebe maçlar
Yasyn de al sana eder 3 hesapGelin ikinizle bi grup kuralım bakalım
Kurun dm yi şu verabetten bişe yok cevabını alıp geliyorumGelin ikinizle bi grup kuralım bakalım
Kanka siz alınYasyn de al sana eder 3 hesap
Jojo Faslı bitti bende. Sweet aldım bugün 210 verdi batırdım aynı oyundaBenim aklımda var 2 3 maç ama jojo kod atmıyor 🤣
Tamam onada 100 liralık alırız varmı 100 liraya aliniyormu 🤣🤣Yasyn de al sana eder 3 hesap
Naz yapmadın demi şimdiKanka siz alın
Benim hesap sıkıntılı la .Naz yapmadın demi şimdi
Bugün hiç kod alamadık dahaBenim aklımda var 2 3 maç ama jojo kod atmıyor 🤣
Kriptodan alınır 😆Tamam onada 100 liralık alırız varmı 100 liraya aliniyormu 🤣🤣
Geçmiş olsunJojo Faslı bitti bende. Sweet aldım bugün 210 verdi batırdım aynı oyunda
Sıkıntılı hesaplar uzak dursun bizde çok var sağolBenim hesap sıkıntılı la .
Cl maçlarından önce arada sonunda hep atar tetikte olBugün hiç kod alamadık daha
Bu jojo mat böyle nereye kadar devam edecek bakalım. İyi kötü yine haftada 4.5 defa çekim yapıyor sermaye çıkarıyoruz.Geçmiş olsun