- 723
- 628
- 113
bana 28 ödedi11 lira ödedi teşekkürler
bana 28 ödedi11 lira ödedi teşekkürler
Dost num bilmemde sen napcan onu söyle yardımcı olayımTakas emeklilik mevzu
GARANTİ EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş.
Buranın no lazım
Wooonnn0-2 biter
Elvan dalton heMERHABA RETROBETTEN OZEL TEMSILCINIZ ELVAN BEN &127808; RETROBETTE 2026 ' YA YENIDEN MERHABA % 100 CEVRIMSIZ YATIRIM BONUSU MAX 5000 TL BONUS ALMA HAKKI + % 50 CEVRIMSIZ DEVAM BONUSU ILE YATIRIMLARINIZI KAZANCA DONUSTURUN ... AYRICALIKLI HIZMET LISANSLI CEKIM GARANTISI... https://retrobet.link
@Valenciennes
Kardeşim size yardimci olalim diye konu açıyorum teşekkür bile etmeden gelip ters cevap veriyosunOlsa sana mı sorarım bulamadım
Garanti bankasında çalişinca benDost num bilmemde sen napcan onu söyle yardımcı olayım
Kaç kere edicem ilk yazdığında ettik daha napim gelip secde mi ediyimKardeşim size yardimci olalim diye konu açıyorum teşekkür bile etmeden gelip ters cevap veriyosun
Ağlıyorum dost 1k atta joker alalımGaranti bankasında çalişinca ben
Sigorta parası mı ne birikiyo muş geri alınıyomuş bişeylerDost num bilmemde sen napcan onu söyle yardımcı olayım
Garanti Emeklilik için iletişim numarası:Kaç kere edicem ilk yazdığında ettik daha napim gelip secde mi ediyim
Alalım hemen aramadan hallederiz ama zınk diye hemen dişmsezSigorta parası mı ne birikiyo muş geri alınıyomuş bişeyler
Ağlıyorum dost 1k atta joker alalım
Ateşle bi 2 kWooonnn
Sigorta parası mı ne birikiyo muş geri alınıyomuş bişeyler
Al adam atmış googleden bulmuş bi de bulsak sorar mıyız diyorsunGaranti Emeklilik için iletişim numarası:
444 0 336
Ayıp sana hiç yakıştıramadım sen eskiden böyle şakalar yapmazdın![]()
Al kardeşim bedava kaç yaşına geldin hala joker diyorsun puhah
İptal oldu la hahahshdhehssWooonnn
Adam orda çalışıyomuş amkAl adam atmış googleden bulmuş bi de bulsak sorar mıyız diyorsun
Nasıl mesela süreçAlalım hemen aramadan hallederiz ama zınk diye hemen dişmsez
Bende aynısını atacaktım googleden buldum 2 dk mı almadıAdam orda çalışıyomuş amk