- 11,348
- 13,416
- 113
katılıyorum dost @Mrlbra parayı bulunca bana madik attı fırıncıda olsa küreği dikYapacak bir şey yok dost
katılıyorum dost @Mrlbra parayı bulunca bana madik attı fırıncıda olsa küreği dikYapacak bir şey yok dost
İyi forumlar reis 🧐yok öyle değil ya kalbim çok kırık. olan paramdan "fazlasını" bölüştüğüm insan şimdi cevap bile vermiyo düzgün insan kalmadı 3-4 gün önce 15-20 bin kazandı o günden beri insan yerine koyup tek mesaj bile atmıyo ondan önce her yazdıgıma anında cevap verirdi 50 mesaj attım 3 maymunu oynuyo. yazıklar olsun biraz para görünce değişenlere. konuyu kirlettim kbakmayın sinirlerim bozuk iyi günler
SayBu devirde babana güvenmicem tabiri varken dostluklara inanmak sacma zaten bu forumda 3 5 saglam adam var gerisi tras köpüğü maalsef
Mala vurdukanlamıyorum algılarım kapalı awk
Lavuğun tekine 1 hafta sonra almak kaydıyla borç vermiştim. 2-3 ay sonra zar zor alabildim. Sürekli sıkıştırmamdan dolayı sonunda verdi. Verirken de seni de tanımış olduk dediBu devirde babana güvenmicem tabiri varken dostluklara inanmak sacma zaten bu forumda 3 5 saglam adam var gerisi tras köpüğü maalsef
sayBu devirde babana güvenmicem tabiri varken dostluklara inanmak sacma zaten bu forumda 3 5 saglam adam var gerisi tras köpüğü maalsef
O cümleden rahatsız olanlar var herhalde. Cümleyi tasdik ediyorlar aslında farkında olmadan
Sana da Kerim reisİyi ikindiler
Parayı vurursam dostlarımızın haberi olur. Wasil dost 😏@Passion90 nerdesin dostum parayı vurdu diyorlar senin için![]()
Joe sabah öyle dedi yine yalan çıktıParayı vurursam dostlarımızın haberi olur. Wasil dost 😏
Joe bana kumpas kuruyor 🤣Joe sabah öyle dedi yine yalan çıktı
Kanka 1 dümencilere inanma 2 yalancılara yani bu 1 cisi wasil 2cisi apoJoe bana kumpas kuruyor 🤣
Maşallah hep 1. ve 2. sıradayımKanka 1 dümencilere inanma 2 yalancılara yani bu 1 cisi wasil 2cisi apo