- 35,233
- 18,894
- 113
O kadar baskılı t-shirt aldık bizimki yanmazsa t-shirtu üstümde yakarken boğazdan atlarım 🤣Sıralama yapayım konuda olma yine dm yakcam sana söz
O kadar baskılı t-shirt aldık bizimki yanmazsa t-shirtu üstümde yakarken boğazdan atlarım 🤣Sıralama yapayım konuda olma yine dm yakcam sana söz
Ölümün bile kumarını buluyonuz laMuro gel boğazda atlayalim. Kazanan ayakta kalır kaybeden boğazda batar
Buraya nasıl 76₺ ödediTaze taze kaçan 5000x buraya bırakalım hemen
Ekli dosyayı görüntüle 717075
Bet 0.015 miTaze taze kaçan 5000x buraya bırakalım hemen
Mevzu ordaki çarpanlar değil çarpan varken anahtar atması bunları toplaması 10 bet 50k kaçtı şurda az önceBuraya nasıl 76₺ ödedi
Şansa bak geçmiş olsunMevzu ordaki çarpanlar değil çarpan varken anahtar atması bunları toplaması 10 bet 50k kaçtı şurda az önce
Bigg bas gibi düşün altın balık gelince hasanda gelmeli
Ege ban mi yedi la10 bete 76₺ kahbelik
Aynen ege ve efka ban yediEge ban mi yedi la
Ege dün yediEge ban mi yedi la
Tmm kqnka dm atiyom simdi sabaEge dün yedi
O, niyeEge dün yedi
Makina konu açmıştı 80k kaybettim diye Ege de iyi olmuş falan dedi hem ege hem makina 2 gün ban yedi 🤣 forum huzurunu bozmaktan birde bana şey giderken tek gitmedim makinayıda aldım 🤣O, niye
Amca oğlu hangi oyun oTaze taze kaçan 5000x buraya bırakalım hemen
Bulaşma benceAmca oğlu hangi oyun o
Cümleteeeeeen selamın aleyküm babalar tahliyeBABALAR TAHLİYE @egehandro
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com