- 24,090
- 14,852
- 113
Asensio ne pas verdi aga büyük topçu işte benzemez saneye falan 🤣Gs maçından daha çok stres yaşadım taliscaaa
Asensio ne pas verdi aga büyük topçu işte benzemez saneye falan 🤣Gs maçından daha çok stres yaşadım taliscaaa
Şunu ben de deniyim ne diyoruzLidyabet kalan çevrim 2 k kasa 600 tl
Gelirson per 43 lazım gelmez ya
Karakter var demeknki sende puahajEzikler işte 3 milyon para var bankada ben bile losers konusunda herkese abi çekiyorum insanlar bir tuhaf 🤣🤣
Geçen 400k vurduğumda Allah seni inandırsın 4 defa 9k toplam 36k çektim. Parayı ne yapacağımı bilemedim. Aşırı fazla para trafiği de olmasın dedim. Kalan parayı sitede erittim.Yok dostum 150k fitim 1 saate kadar
Abi bana para ver de canlıya ekliyorŞunu ben de deniyim ne diyoruz
Adam ya neyse ben keyif kahvesi eslıgınde maç sonu yorumlarını izleyeyim 🤣Asensio ne pas verdi aga büyük topçu işte benzemez saneye falan 🤣
2025 öncesi olmalı üyelikŞunu ben de deniyim ne diyoruz
Sen ayrı bir kralsınEzikler işte 3 milyon para var bankada ben bile losers konusunda herkese abi çekiyorum insanlar bir tuhaf 🤣🤣
Bazı insanlar karakter ile krakeri birbiriyle karıştırıyor 🤣🤣Karakter var demeknki sende puahaj
uff faize yatırdınm mıEzikler işte 3 milyon para var bankada ben bile losers konusunda herkese abi çekiyorum insanlar bir tuhaf 🤣🤣
Üye değilim olayım da deneme bonusu alayımAbi bana para ver de canlıya ekliyor
PuajajajBazı insanlar karakter ile krakeri birbiriyle karıştırıyor 🤣🤣
Tabi 125 bin alıyorum aylıkuff faize yatırdınm mı
2000 yatır 2500 çekÜye değilim olayım da deneme bonusu alayım
yenur omega 5Tabi 125 bin alıyorum aylık
Ole bseyde krıpto cek orda dursunGeçen 400k vurduğumda Allah seni inandırsın 4 defa 9k toplam 36k çektim. Parayı ne yapacağımı bilemedim. Aşırı fazla para trafiği de olmasın dedim. Kalan parayı sitede erittim.
1xbet ti
Yemiyorum onuda faize yatırıyorum 🤣🤣yenur omega 5