- 66,361
- 32,232
- 113
Ne alaka aw 150 liraya 1 k veriyordu 1 gol atsalar tamam ağlıyorumYatıyoruz ağlıyon kalkıyoruz ağlıyon
Ne alaka aw 150 liraya 1 k veriyordu 1 gol atsalar tamam ağlıyorumYatıyoruz ağlıyon kalkıyoruz ağlıyon
1xbetteki video çeken öz abim izlemedin miKim laa onlar
Haklısın slotları döven adamLosers olmuş cast ajans geçmiş olsun yakında Hollanda vizesi nasıl alacağız evleniyoruz diyen olursa şaşma 😂
Erkek adamın yakışıklısı olmaz adam gibi adamlığı olur ne la yakışıklı davası 😂😂
Dünya boştır loNe alaka aw 150 liraya 1 k veriyordu 1 gol atsalar tamam ağlıyorum
Yok valla1xbetteki video çeken öz abim izlemedin mi
Yattığın maçı neden takip ediyorsun demekki kazanıyorsun4 ü attılar bidaha sövdüler 😃
Hastalık o kanka bende de var .Yattığın maçı neden takip ediyorsun demekki kazanıyorsun
Bendede var moody 😆Hastalık o kanka bende de var .
Sonunda bi doğru cümle yazdın korner lazimmiDünya boştır lo
Garza diye basketçi mi olur a....Bendede var moody 😆
Napayım aw önüme geliyor gözümümü kapatayımYattığın maçı neden takip ediyorsun demekki kazanıyorsun
Bunu cahilliği ne veriyorum bu videoyu izle nasıl izlemezsin sen benim abimi ya 😂😂Yok valla
Randle Garza amatör topçusuna dönüşürler umarmGarza diye basketçi mi olur a....
Adam bana benziyor awBunu cahilliği ne veriyorum bu videoyu izle nasıl izlemezsin sen benim abimi ya 😂😂
![]()
1xbet İade 11 Günde Sonuçlanır Dediler 14 Gün Oldu Sonuçlanmadı!
14 günde geri ödeme talebi hâlâ tamamlanmadı; 3‑11 gün süreceği söylenirken 14 gün geçti.alt.sikayetvar.com
Ben 10 kere attım 10 kere 24 saat içinde kapanacak dediler 240 gün geçti hala kapanmadı 😄Betboxa mail attım hesap kapatmak için sizin gibi cimri sitelerle çalışmak istemiyorum diye
Hahahah bune yaa burnunu silmeyi bilmeyen abimi olurBunu cahilliği ne veriyorum bu videoyu izle nasıl izlemezsin sen benim abimi ya 😂😂
![]()
1xbet İade 11 Günde Sonuçlanır Dediler 14 Gün Oldu Sonuçlanmadı!
14 günde geri ödeme talebi hâlâ tamamlanmadı; 3‑11 gün süreceği söylenirken 14 gün geçti.alt.sikayetvar.com
Padişahbette aynısını yaşadım hesabı kapatın dedim kapatmadılar dondurdum aradılar Bonus verecez gel dediler kandım bonus verdi 4 maç şartlı geri dondurdum hesabı . Kafa buluyorlar 🤣Ben 10 kere attım 10 kere 24 saat içinde kapanacak dediler 240 gün geçti hala kapanmadı 😄