- 30,172
- 30,171
- 113
Bence de mükkemel para 1k ya kazanmış adamsonuçta 13xSevindim gardaşım dikkat et boşver burda 500k çeksen sana para değil diyip hevesini kıranlar olur , 13 k tertemiz para sevindim.
Yinede benim gittiğim yoldan pek gitme 😂
Bence de mükkemel para 1k ya kazanmış adamsonuçta 13xSevindim gardaşım dikkat et boşver burda 500k çeksen sana para değil diyip hevesini kıranlar olur , 13 k tertemiz para sevindim.
Yinede benim gittiğim yoldan pek gitme 😂
İlk ben raporladım lo baktım cıvıtıyor iyice konunun içine etmeden dedim küfürü edince bide mis olduMüdahale şarttı üZgünüm davet ettik 😅
Bend valla puahahahİlk ben raporladım lo baktım cıvıtıyor iyice konunun içine etmeden dedim küfürü edince bide mis oldu
Ermemişsin. Üzüldümİlk ben raporladım lo baktım cıvıtıyor iyice konunun içine etmeden dedim küfürü edince bide mis oldu
Sonra shellac üstüne tıkladım bi baktım ne göreyim losers konusunda gözüküyor 😆Bend valla puahahah
Nazara geldik.. sıfırladık loserste takılıyoruz kaybedenler olarakSen güzel kazanıyordun slottan noldu ki hocam
Zekat önemli dost 🙃Nazara geldik.. sıfırladık loserste takılıyoruz kaybedenler olarak![]()
Sende mim sadece kaybedince buraya gelenlerden oldun puahahahah buranın sadece ismi losers biz buraya kazanınca geliyoruz oysaki şhahahNazara geldik.. sıfırladık loserste takılıyoruz kaybedenler olarak![]()
ermiş olsam dün garza ya mı oynarım puahaha o değil kendimi üzmemek için moody ye dün bakmadım kaç trip atmış diye az önce baktım 4 trip atmış bende 7 oranı vardı ekledim sonra sildim onu düşürüp 3lü koömbin yapan kafamıErmemişsin. Üzüldüm
Oooo ŞampiyonHayırlı pazarlar
Ya o zaten bir senin için geçerli değil hocam bize de bazen güzel bir tutturma serisi geliyor sonra bir nazara geliyorsun küçük büyük full kayıpNazara geldik.. sıfırladık loserste takılıyoruz kaybedenler olarak![]()
Thanks çok incesin iyi günlerAbuzerkömürcü
1 hafta Banlandı
Sende uzatmaya devam edecersen Banlanacksın dostum
Huzur kaçırmayın LÜTFEN.
Herkeste öyle zstennYa o zaten bir senin için geçerli değil hocam bize de bazen güzel bir tutturma serisi geliyor sonra bir nazara geliyorsun küçük büyük full kayıp
Nazarda değilde işte parayı birşeye bağlamayınca öyle oluyor. En kötü ihtimalle telefonun mu eski gidip i phone 17 alırsın seninle kardeş olur satamazsinda mesela bunun gibi altın falan olmuyor denedim bozdurdum hep sağlık olsun 🙏😂Ya o zaten bir senin için geçerli değil hocam bize de bazen güzel bir tutturma serisi geliyor sonra bir nazara geliyorsun küçük büyük full kayıp
Erhan para sayıyor gelemezEvet beyler konuyu dağıtalım yokmu bi kupon @Erhan2121 yolla gelsin
Konuyu dağıtalım derken @Shellac yanlış anlayacak şimdi dağıtacak losersu puahahajEvet beyler konuyu dağıtalım yokmu bi kupon @Erhan2121 yolla gelsin
Bana en son para sayma makinası aldım dedi makina123 den aldıysa o makina fazla sayarErhan para sayıyor gelemez