- 19,191
- 22,557
- 113
Yahşi günde yar yahşidir. Yaman günde yetiş gardaşYa bunu bilmen lazım di dost
Yahşi günde yar yahşidir. Yaman günde yetiş gardaşYa bunu bilmen lazım di dost
Valla validemizi ameliyata aldılar yine dostum. 3-4 saattir hastane bahçesinde çok can sıkıcı şeyler düşünüyorum. Burada hiç keyif kaçırmıyim şimdi, akşama haberlesiriz kardesimDevamı
Simdi de Azeri ce konuşuyor bu adam herseyi biliyor ama herseyi puahaYahşi günde yar yahşidir. Yaman günde yetiş gardaş
O oyunu bende oynarım sürekli. Dediğin gibi son zamanlarda ödemiyor. Gates Of 1000 de aynıBak benim favori sitem ve güvenilirliğinden dolayı kafam rahat oldugu için slotu sadece holigandan oynarım ve sweet bonanza 1000 dir benim oyunum oyun geçmişimi göstersem 4-5milyon kazancım vardır ama son 2 aydır bir şeyler oldu slotu s*ksen vermiyor naparsan yap ucundan bile göstermiyor
Gibi dizisinde ki İLKKAN gibi durmadan bi söz rol modelin mi olm gkfdhYahşi günde yar yahşidir. Yaman günde yetiş gardaş
Harbimi hayatı risk varmı ciddi ameliyat miValla validemizi ameliyata aldılar yine dostum. 3-4 saattir hastane bahçesinde çok can sıkıcı şeyler düşünüyorum. Burada hiç keyif kaçırmıyim şimdi, akşama haberlesiriz kardesim
Hassiktir ilk defa duydumGibi dizisinde ki İLKKAN gibi durmadan bi söz rol modelin mi olm gkfdh
Çok geçmiş olsun dostum Rabbim sağ Salim çıkmasını nasip etsin. Mutlaka haber verValla validemizi ameliyata aldılar yine dostum. 3-4 saattir hastane bahçesinde çok can sıkıcı şeyler düşünüyorum. Burada hiç keyif kaçırmıyim şimdi, akşama haberlesiriz kardesim
Ve öyle psikolojimi etkiledi ki burada max atanlara kurulmaya basladım lan 1 gün 24 saat 21 saat oynuyorum bi bok alamıyorum herifler tek elde max alıyor sonra şunu düşündüm zorladığın an paranın dibini görene kadar oyun senden alıcak sansın varsa 3-5 eldede veriyor zaten daha dingin oynamaya karar verdim bu seferde para çözemiyoruz bütün kombinasyonlar birbiriyle ters orantılı aqO oyunu bende oynarım sürekli. Dediğin gibi son zamanlarda ödemiyor. Gates Of 1000 de aynı
Aynen öyle. Vur kaç yapacan. Uzun süre takılırsan zorVe öyle psikolojimi etkiledi ki burada max atanlara kurulmaya basladım lan 1 gün 24 saat 21 saat oynuyorum bi bok alamıyorum herifler tek elde max alıyor sonra şunu düşündüm zorladığın an paranın dibini görene kadar oyun senden alıcak sansın varsa 3-5 eldede veriyor zaten daha dingin oynamaya karar verdim bu seferde para çözemiyoruz bütün kombinasyonlar birbiriyle ters orantılı aq
Tam olarak öyle çünkü öyle bi kara delikki diyelim 5k kasan var giriyon 40 k yapıyon neyse kar yaptım 5k lık oynayıp giderse gitsin diyon sonra o 5 i verince kalan 35 i de anında veriyon beynini kullanamıyor o an insan sonra diyon ki naptım ben amkAynen öyle. Vur kaç yapacan. Uzun süre takılırsan zor
Bana danissaydin en az X3 yapardık, aklımda olsun bilirkişiSanırım hayatımın en olgun çağını yaşıyorum. Para tam 15 saattir hesabımdaydi ve ben risk almadım. Ben dervişlik makamına ulaştım
Beyin ameliyatıni gerçekleştir söz danisirim sanaBana danissaydin en az X3 yapardık, aklımda olsun bilirkişi
Dağıtım olacak mı peki2 tam gaz devam
Yok sadece show yapıyorum artik puahaDağıtım olacak mı peki![]()
Joker alır miyiz acaba?2 tam gaz devam