Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,275
113
Kredi çekip yine kendi odemicekmi zaten 20 güne düğün yapacak bi şekilde parayi bulur zaten
Ne alaka adam 1 milyon çıkarmış hesabi
Kaldı ki 2 farklı site attım sana
Siz diyince şöyle bir roll konularına bakayım dedim 1-2 saattir özellikle hepsine baktım az çok puahahah ve takip eden ve ödül alan kişiler hep aynı kişiler lâ 😅😅😅 birisi var mesela aynı anda 3 roll takip etti 2sinsen ödül aldı 500-500 geçmişkerins baktım bazılarının ve bu durum rutin olarak her roll de her gün aynı senaryolar gelir kapısı bûn roller siz haklıymıssınız 😅

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,163
14,025
113
Siz diyince şöyle bir roll konularına bakayım dedim 1-2 saattir özellikle hepsine baktım az çok puahahah ve takip eden ve ödül alan kişiler hep aynı kişiler lâ 😅😅😅 birisi var mesela aynı anda 3 roll takip etti 2sinsen ödül aldı 500-500 geçmişkerins baktım bazılarının ve bu durum rutin olarak her roll de her gün aynı senaryolar gelir kapısı bûn roller siz haklıymıssınız 😅
Atam 3 farklı isimle gelip 300 500 kapsak ne güzel olur bee:)

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,157
22,499
113
İyide alintiladigin şeyle bu yazdığın ne alakası var la ? Birayı fazla mı kaçırdın 😂

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,734
5,626
113
Aktif 3 forum bulsa
Forumbaşına günde 1 k ödül alsa günlük 3k
Ayda 90k
Güzel meslek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...