- 40,139
- 42,681
- 113
Atam ne var ne yok wasil a sponsor oluyor sira bize gelmez boşa umutlanma sınanim puaha
Atam ne var ne yok wasil a sponsor oluyor sira bize gelmez boşa umutlanma sınanim puaha
Acil tedaviye ihtiyacın var senin beni anarak yorum yapma senin paranı aldım bilader ki bana burada bir kişi benim paramı aldı diyemez bir dahada üslubuna dikkat etMrlbra wasil a sponsor olmuş adam bu forumda sadece milleti koparmak için yasiyan bi zat hakikaten bu forumu terketmenin vakti geldi
Sana kac defa dicem beni etiket etme diye ile azını burnunu mu kırayım kaybol burdanAcil tedaviye ihtiyacın var senin beni anarak yorum yapma senin paranı aldım bilader ki bana burada bir kişi benim paramı aldı diyemez bir dahada üslubuna dikkat et
Sen kimsin lan benim ağzımı burnumu kırıcan he lavukSana kac defa dicem beni etiket etme diye ile azını burnunu mu kırayım kaybol burdan
Bize verse belki ekmek alacaz hayir işpemiş olacak puhsgsrAtam ne var ne yok wasil a sponsor oluyor sira bize gelmez boşa umutlanma sınanim puaha
Sen kimsin lan he kimsin dallama sen bana ulaşsanaSana kac defa dicem beni etiket etme diye ile azını burnunu mu kırayım kaybol burdan
Dm atıyorum lavuk ordan devam edelim okeymisin yok yemiyorsa bi tarafın kaybol burdanSen kimsin lan benim ağzımı burnumu kırıcan he lavuk
At atmazsan senin ben kalıbının dıbırınaDm atıyorum lavuk ordan devam edelim okeymisin yok yemiyorsa bi tarafın kaybol burdan
Puahhaha salon çocuğu bana burdan diklenme dm attım gel orayaAt atmazsan senin ben kalıbının dıbırına
Geldim geldim gel hadım edicem senşPuahhaha salon çocuğu bana burdan diklenme dm attım gel oraya
Birader kimsenin tarafi değilim ben ama adama sen durduk yere salça olup hakkında ileri geri konuşuyorsun. İsteyen istediği kişiye verir alır sponsor olur, buna kimse karışamaz. Ayıp denen bişey var. Sen iyice contalari yakmışsın bu tavırlar yakışmıyor sanaSana kac defa dicem beni etiket etme diye ile azını burnunu mu kırayım kaybol burdan
Haklisin abi doğruBirader kimsenin tarafi değilim ben ama adama sen durduk yere salça olup hakkında ileri geri konuşuyorsun. İsteyen istediği kişiye verir alır sponsor olur, buna kimse karışamaz. Ayıp denen bişey var. Sen iyice contalari yakmışsın bu tavırlar yakışmıyor sana
Hanı bırakmıstın lan forumu kumarı safi ruzgarHaklisin abi doğru
Bi tane gidiyor bi tane geliyor 2 aydır kumar oynamıyorum burayada arada bi giriyorum sana ne batti da simdi yorum yaptın senHanı bırakmıstın lan forumu kumarı safi ruzgar
Uzatmayın herşey bıraktığım gibi maşallah 🤬😏😂Hanı bırakmıstın lan forumu kumarı safi ruzgar
Hahahhaha bayılır böyle şeylereBi tane gidiyor bi tane geliyor 2 aydır kumar oynamıyorum burayada arada bi giriyorum sana ne batti da simdi yorum yaptın sen
Bende senden güzel kardeşim hakkını helal et arada biri seni gaza getirdi oda kendini biliyor@wasil sonuna kadar hakli özür dilerim senden bi daha tekrarlanmicak
Yalancıları sevmem sende bır yalancısın bokluBi tane gidiyor bi tane geliyor 2 aydır kumar oynamıyorum burayada arada bi giriyorum sana ne batti da simdi yorum yaptın sen
Kes konusma ayın 1 dedın 10 nu olduUzatmayın herşey bıraktığım gibi maşallah 🤬😏😂